ZVIJEZDA LAKERSA SE PRIBOJAVA HRVATSKE: / 'To je mlada momčad koja nam može napraviti štetu'

Image
Foto: AFP, ANDREJ ISAKOVIC

Pred hrvatskim košarkašima je vrlo teško otvaranje turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Suparnik u nedjeljnoj utakmici u Carioca Areni bit će im aktualni europski prvaci Španjolci.

6.8.2016.
8:00
AFP, ANDREJ ISAKOVIC
VOYO logo

Hrvatska je do Olimpijskih igara došla senzacionalnim osvajanjem nedavnog kvalifikacijskog turnira u Torinu gdje je svladala Grčku u polufinalu i domaćina Italiju u finalu. U Riju naša reprezentacija definitivno ne spada među favorite, neće joj biti lako proći ni skupinu, ali ipak ne treba isključiti mogućnost iznenađenja.

'Moramo biti koncentrirani'

Upravo se toga pribojavaju u španjolskoj reprezentaciji. Iskusni playmaker Jose Calderon (34) koji od 2005. igra u NBA lige, a nedavno je posato član Los Angeles Lakersa, tvrdi da je Hrvatska opasna i nepredvidiva momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta je utakmica puno važnija nego što ljudi misle. Hrvatska je u boljem ritmu od drugih momčadi, mladi su i mogu nam napraviti štetu. Nadam se da bi upravo ta mladost mogla biti njihova slaba strana, ali na nama je da budemo koncentrirani jer bi u suprotnom to mogli skupo platiti", prenosi Calderonovu izjavu AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo