ŽESTOKA TUČNJAVA IGRAČA ZASJENILA ODLIČNU PARTIJU ANTE ŽIŽIĆA: / Šakački obračun u Quicken Loans Areni obilježio novu NBA noć

Image
Foto: AFP

U Quicken Loans Areni došlo je do tučnjave Ibake i Chrissa

12.3.2019.
8:24
AFP
VOYO logo

Tučnjava na utakmici Toronto Raptorsa i Cleveland Cavaliersa u Quicken Loans Areni obilježila je novu NBA noć, u kojoj je s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu odigrano 6 utakmica. Sukob je zasjenio i odličnu partiju Ante Žižića koji je počeo u petorci Clevelanda i za 27 minuta igre postigao 17 koševa uz sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
BOGDANOVIĆ HEROJ I TRAGIČAR PACERSA: /

Šarić ponovno odličan, Hezonja šesti puta van sastava

Image
BOGDANOVIĆ HEROJ I TRAGIČAR PACERSA: /

Šarić ponovno odličan, Hezonja šesti puta van sastava

Ibaka pao na provokaciju Chrissa

A kako je sve počelo? Naime, Serge Ibaka pao je na provokaciju Marquesea Chrissa i brutalno ga napao. Prema pisanju site NBA.com, u završnici treće četvrtine Raptorsi su izveli loptu ispod svoga koša u pokušaju da je prebace sve do Ibake na drugom kraju parketa. Ibaka je pao na pod nakon što su se njih dvojica borili za mjesto pod Clevelandovim košem, dok su Raptorsi osvojiti punu dvoranu koja je u trenutku općeg ludila na parketu jedostavno - poludjela!

Pohvatali se, a onda su pali i udarci

Ibaka je gurnuo Chrissa s leđa i zgrabio ga za vrat prije nego što je bacio udarac prema njemu. Chriss je odgovorio isto, udarcem, prije nego su igrači iz obje momčadi odvojili dva zaraćena košarkaša. Ibaka je odmah krenuo prema svlačionici i oba su igrača izbačena nakon što su suci i službeno osoblje na utakmici razgovarali. Na svu sreću, nitko nije ozlijeđen, ali obojicu čeka suspenzija na nekoliko utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suspenzija će teže pasti Ibaki

To će teže pasti Ibaki i Raptorsima jer love prvo mjesto na Istoku, dok Cavsi ionako nastoje što lošijim omjerom steći što veće šanse za visoki izbor drafta. Ibaka će vjerojatno lošije proći jer je bio agresivniji, a i ima povijest sličnih incidenata u NBA karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kawhi Leonard je postigao 25 poena za Toronto, nakon što je u nedjelju sjedio na klupi protiv Miamija, ali njegov povratak na parket nije pomogao Raptorsima koji imaju drugi najbolji plasman u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leonard je šutirao 11 od 19 iz igre, ali Raptorsi su samo kratko vodili u prvom poluvremenu. Također, Cedi Osman je zabio 19 koševa. Cleveland je vodio većinu prvog poluvremena te nadmašio Toronto 32-22 u trećoj četvrtini. Cavaliersi su preuzeli konce igre u posljednjoj četvrtini i poveo sa 108-88. Kyle Lowry je postigao 14 poena za Raptorse.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo