prijeti katastrofa / Zadrov trener otkrio bolnu istinu: 'Neki igrači ne mogu vidjeti jedni druge'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zadrov trener u jednoj je rečenici otkrio pravo stanje momčadskog duha

18.4.2019.
9:20
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Ako je već bio grijeh nekako propustiti prvih 20 minuta polufinala Lige prvaka Manchester Cityja i Tottenhama, onda je najbolje bilo da vas je nešto ranije uhvatio popodnevni "spavanac" da ne gledate ono što se u prvih 20 minuta dogodilo na Višnjiku.

Skopski MZT vodio je s 21 razlike usred Zadra, malo kasnije i 28 i stigao na korak do povratka u prvu ABA ligu, a Zadrane gurnuo na rub provalije i rezultatske katastrofe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki igrači jedni druge ne mogu vidjeti na oči. Pogledajte samo reakcije igrača kada izlaze van", sve je o momčadskom duhu otkrio trener Ante Nazor koji se svejedno je predaje niti razmišlja o ostavci.

"Ne bih bio sportaš kada bi se predavao. Ali, što reći? Čestitao bih protivniku koji nas je deklasirao u prvom poluvremenu. U jednom sam se trenutku zaledio pri minus 30. Treba li nakon ovoga analizirati pripremu utakmice ili samu košarku? Ovo je izvan košarke. Ovo je čista psihologija, ovo nam se događa čitavu sezonu. Ne znam što da kažem ako se igrač ne vrati u obranu, ako ne posluša dogovor s time-outa ili ne zna da je pet sekundi do kraja napada."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gjorgji Kočev, pak, smatra da je njegova momčad donijela dašak NBA-a.

"Postavili smo NBA ritam i sve što smo dogovorili, ispoštivali smo. Izdržali smo taj pritisak Zadra u drugom dijelu i zasluženo pobijedili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo