Vujošević: Sude nam kao u Haškom tribunalu

Trener Partizana o dnevno sportsko-političkim temama

30.11.2012.
12:18
VOYO logo

Trener košarkaša srpskog šampiona Partizana Duško Vujošević nije bio zadovoljan suđenjem na meču osmog kola Evrolige protiv Ljetuvos Ritasa (75:74). Strateg crno-belih je posle utakmice kritikovao je suđenje grčkog artibra na više nego ironičan način.

- Sudija iz Španije je jedini bio na visini zadatka. Brat Grk je sudio pravedno k'o da je došao iz Haškog tribunala. Od tri poslednja napada tri sumnjiva faula. Moramo da budemo svesni tretmana koji imamo kao zemlja i kao košarka. Nijedna pobeda se ovde više ne podrazumeva - rekao je Vujošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je potom prozvao i navijače svog kluba zbog ubacivanja tvrdih predmeta na parket, rekavši pri tom da nije dobio ni dinar ove sezone.

- Zahvaljujem se publici koja je došla u ovako velikoj poseti i na navijanju u većem delu utakmice. I dalje mi nije jasno zašto se ubacuju upaljači i ostalo na parket. Otkad sam došao u Partizan nisam dobio ni jedan dinar. Žao mi je što te pare idu u kasu Evrolige, ne moraju meni da idu, nek dobijaju igrači za plate. Publika mora da prestane sa time. Prva kazna je bila 5.000 evra, prethodna 10.000. Sledeća kazna je od 10.000 do 100.000 evra - dodao je Vujošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo