Vujošević: Gordon nas je ucenjivao

O bivšem sve najgore

29.3.2013.
13:03
VOYO logo

Američki košarkaš Dru Gordon je napustio Partizan, a trener Duško Vujošević je potvrdio da je on napustio klub zbog novca.

- Svi znaju da smo u teškoj materijalnoj situaciji. Plate igrača za nas su prioritet, ali kao i u većini firmi u Srbiji primanja kasne. Većina igrača je do sada primila četiri plate, a Gordon je dobio petu. Očigledno ga to nije zadovoljilo, nije se pojavio na jednom treningu pre Solnoka. Prilikom odluke koji će stranci igrati Super ligu, plašili smo se da Gordon zbog kašnjenja plati ne napravi novi problem. Predsednik kluba Danilović je pričao sa njegovim menadžerom Radetom Filipovićem, poznatijim kao Krdža. On je tražio da isplatimo još dve plate do danas, što znači da bi Gordon primio sedam a ostali četiri plate. Nismo mogli da dozvolimo da budemo ucenjeni a i ne bi bilo lepo da se tako odnosimo prema drugima koji su apsolutno posvećeni klubu - izjavio je trener crno-belih na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vujošević je otkrio da je Amerikancu trebalo više vremena da se privikne na klub, kao i da nije imao pojam šta je Evroliga i večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

- Došao je sa koledža i predugo se privikavao. Pokazivao je i neke elementarne greške. Kada smo igrali protiv Zvezde, on nije znao ko je Zvezda. Kada smo išli u Istanbul, on nije znao šta je Evroliga. To nikako nije u redu - rekao je Duško Vujošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo