VIDEO: / NAJLOŠIJA PARTIJA DOIGRAVANJA 'Babo' se šuterski pogubio u Atlanti

30.4.2015.
12:08
VOYO logo

U petom dvoboju prvih i osmih nositelja u Istočnoj konferenciji Atlanta je vodila čitavim tijekom susreta, a najveću je prednost ostvarila na kraju prve četvrtine koju je dobila sa 33-16. Ipak, Brooklyn se nije predavao, odličnu rolu u drugoj četvrtini odigrao je bivši igrač Cibone Alan Anderson koji je postigao 14 koševa u drugih 12 minuta.

Tricom Jarretta Jacka 2:20 minuta prije kraja susreta Brooklyn se približio na 97-95, ali nije imao snage za potpuni preokret. Al Horford je postigao koš za 99-95, a potom je na scenu stupio Jeff Teague s dva uspješna ulaza pod obruč Netsa za 103-95 na ulasku u posljednju minutu dvoboja. U međuvremenu su Joe Johnson i Jarrett Jack promašili šuteve za Netse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najefikasniji u sastavu Hawksa bio je DeMarre Carroll sa 24 ubačaja, po 20 su dodali Horford, koji je imao i 15 skokova, te Teague. Anderson je ubacio 23, a Johnson i Jack po 18 za Netse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šesta utakmica ovih suparnika na programu je u petak u New Yorku, a u slučaju pobjede Netsa, odlučujuća sedma igrat će se u nedjelju u Atlanti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Memphis Grizzliesi su 99-93 pobjedom na svom terenu izbacili Portland Trail Blazerse sa 4-1 u pobjedama, pa će u drugom krugu igrati protiv prvih nositelja Zapada Golden State Warriorsa. Grizzliesi su kontrolirali rezultat tijekom gotovo čitavog susreta, te u petoj utakmici nisu dopustili da im se ponovi situacija iz četvrte kada su u Portlandu u četvrtoj četvrtini ispustili prednost i dozvolili Blazersima da izbjegnu "metlu".

Odličan je u momčadi Grizzliesa bio Marc Gasol sa 26 pogodaka i 14 skokova, Courtney Lee je dodao 20, dok je utakmicu karijere za Blazerse odigrao C.J. McCollum koji je ušao s klupe i ubacio 33 koša, Damian Lillard je dodao 22.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ISTOČNA KONFERENCIJA: Atlanta - Brooklyn 106-97 Bojan Bogdanović igrao je 29 minuta za Brooklyn i postigao 7 koševa (šut iz igre 3-8, trica 1-4) uz 2 skoka i 1 asistenciju (Atlanta vodi sa 3-2)

ZAPADNA KONFERENCIJA: Memphis - Portland 99-93 (Memphis je pobijedio sa 4-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo