[VIDEO] LUKA DONČIĆ ODIGRAO UTAKMICU ZA POVIJEST: / Slovenac srušio Hawkse i prestigao legendarnog Johna Havliceka

Image

Ove utakmice protiv Atlanta Hawksa uvijek su posebne za Dončića jer su ga upravo Hawksi u večeri drafta mijenjali u Dallas za Traea Younga

11.2.2021.
8:29
VOYO logo

Čini se kao da svaki put kad Luka Dončić stupi na teren, on postane vijest dana. Bilo je tako i sinoć, Slovenski mađioničar i njegovi Dallas Mavericksi slavili su 118:117 protiv Atlanta Hawksa, a Dončić je upisao triple-double.

Slovenac je zabio 28 poena te upisao po deset skokova i asistencija. Bio je to njegov 32. triple-double u karijeri te je njime sa samo 21 godinom prestigao na vječnoj ljestvici triple-doubleova legendarnog Johna Havliceka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove utakmice protiv Atlanta Hawksa uvijek su posebne za Dončića jer su ga upravo Hawksi u večeri drafta mijenjali u Dallas za Traea Younga. Young je sinoć zabio 25 poena, minutu prije kraja zabio je za smanjenje vodstva Mavericksa na jedan razlike, ali to je bilo to. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
[VIDEO] DONČIĆA ZBOG OVOG POTEZA OPET USPOREĐUJU S LUKOM MODRIĆEM: /

Javila mu se i zvijezda Barcelone

Image
[VIDEO] DONČIĆA ZBOG OVOG POTEZA OPET USPOREĐUJU S LUKOM MODRIĆEM: /

Javila mu se i zvijezda Barcelone

Clippersi slavili

Hrvatski centar Ivica Zubac imao je manju ulogu u pobjedi svojih Los Angeles Clippersa 119:112 protiv Minnesota Timberwolvesa. Zubac je dobio 17 minuta na parketu, dovoljno da zabije tri poena, uhvati 7 skokova i podijeli dvije asistencije.

Najbolji pojedinac na terenu bio je Kawhi Leonard koji je Timberwolvesima utrpao 36 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Šarić još uvijek se oporavlja od ozljede gležnja i nije nastupio u sjajnoj predstavi svojih Phoenix Sunsa protiv Milwaukee Bucksa. Sunsi su pobijedili 125:124 unatoč činjenici da je Giannis Antetokounmpo zabio 47 poena. Kod Sunsa je najviše zabio Booker (30), a pratio ga je Chris Paul s 28 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

NBA prvaci Los Angeles Lakersi odnijeli su pobjedu protiv Oklahoma Cityja, ali tek u produžetku. Junak je bio Wesley Matthews koji je 40 sekundi prije kraja stavio tricu za nedostižno vodstvo Lakersa. LeBron James dominirao je susretom s 25 poena, sedam asistencija, šest skokova te dvije ukradene lopte. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NBA rezultati 10.2.

Washington Wizards - Toronto Raptors 115:137 Dallas Mavericks - Atlanta Hawks 118:117 Brooklyn Nets - Indiana Pacers 104:94 Memphis Grizzlies - Charlotte Hornets 130:114 Minnesota Timberwolves - LA Clippers 112:119 (Ivica Zubac je odigrao 17 minuta za LA Clipperse, zabio je tri koša i upisao sedam skokova i dvije asistencije) Chicago Bulls - New Orleans Pelicans 129:116 Denver Nuggets - Cleveland Cavaliers 133:95 Phoenix Suns - Milwaukee Bucks 125:124 (Dario Šarić nije igrao za Phoenix) Los Angeles Lakers - Oklahoma City Thunder 114:113 (produžetak)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo