VIDEO: / Briljantni Westbrook uništio Rudeža i Pacerse

Košarkaši Indiana Pacersa doživjeli su poraz na gostovanju kod Oklahoma City Thundera 92:105, a hrvatski košarkaš Damjan Rudež zabio je tri koša za Pacerse uz svega 16 posto šuta.

25.2.2015.
9:57
VOYO logo

Rudež je za 18 minuta provedenih na parketu Chesapeake Energy Arene zabio tri koša uz šut iz igre 1-6 pri čemu je trice gađao 1-5. Rudež je imao i dva skoka, te jednu asistenciju. Pacerse je uništio Russell Westbrook, upisavši 20 koševa, 11 skokova i 10 asistencija. Bio je to njegov treći 'triple-double' ove sezone, te 11. u karijeri. Odličan je bio i Serge Ibaka s 23 koša i 10 skokova. Enes Kanter je dodao 15, a Dion Waiters 14 koševa.

"Cijela momčad je pokazala veliko samopouzdanje. Zbog toga sam posebno sretan, ovo je pobjeda cijele momčadi", kazao je Westbrook nakon sedme uzastopne pobjede Thundera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Pacersa, kojima i dalje bježi mjesto u doigravanju na Istoku, najefikasniji su bili C.J. Miles s 21 košem, te George Hill s 13 koševa i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lideri Zapada i momčad s najboljim omjerom u ligi, Golden State Warriorsi, pobijedili su Washington 114:107 ostvarivši 44. pobjedu sezone uz 10 poraza. Warriorse je predvodio sjajni Stephen Curry s 32 koša i osam asistencija. Klay Thompson je dodao 17, a Marreese Speights 16 koševa. Kod Wizardsa najbolji je bio Paul Pierce s 25 koševa, Marcin Gortat je dodao 16 koševa i 11 skokova, a John Wall 16 koševa i 11 asistencija.

Zanimljivo, Wizardsi su imali pristojnih 53.2 posto šuta i 16 skokova više, no uništile su ih izgubljene lopte, njih čak 26.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliersi su nastavili pobjednički niz i protiv Detroita, porazivši Pistonse 102:93. Bila je to 17. pobjeda Cavsa u posljednjih 19 susreta. Cavalierse je predvodio Kevin Love s 24 koša i devet skokova, pogodivši osam trica. LeBron James je dodao 19 koševa, 11 asistencija i sedam skokova. James sada ima ukupno 6.142 asistencije što je rekord NBA lige među krilnim igračima. James je za sedam asistencija preskočio dosadašnjeg rekordera Scottieja Pippena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je ovo poseban trenutak jer sam kao klinac maštao kako ću jednog dana igrati kako Pippen. Naravno da sam obožavao i Michaela Jordana, no bilo mi je jasno kako je on jedan i neponovljiv. Znao sam da nitko ne može igrati kao Jordan. Ja sam se nadao da mogu igrati barem kao Pippen," otkrio je James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City - Indiana 105-92

Washington - Golden State 107-114

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detroit - Cleveland 93-102

Dallas - Toronto 99-92

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo