MAJKA KAPETANA /

Veselinka Šarić za Net.hr: 'Dario je dobro. Napali su ih, a oni su se branili'

Image
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL

'S Darijom je sve u redu i to je najbitnije. Valjda su ih tamo napali, oni su se malo obranili, nema sad tu neke posebne priče. Dario se jučer vratio u Šibenik'

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

9.7.2024.
10:27
Duško Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Nakon Predraga Šarića koji nam se javio jutros i jučer, čuli smo se i s Veselinkom, majkom Darija Šarića. Od jučer, kad je vijest o sukobu njezinog sina Darija, kapetana reprezentacije Hrvatske, Ivice Zupca, još nekih košarkaša Hrvatske (bili u društvu Tina Jedvaja) s lokalcima u Grčkoj, procurila u medije zajedno sa snimkom sukoba, mobiteli i majke i oca našeg ponajboljeg košarkaša ne prestaju zvoniti. Veselinka nije htjela pričati puno o slučaju koji ju je zabrinuo kao i svaku majku, ali rekla nam je kratko, prvima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'MOGAO JE POBRATI NOŽ' /

Predrag Šarić za Net.hr: 'Ljutim se na Darija, nije mu bila potrebna ta piz*arija'

Image
'MOGAO JE POBRATI NOŽ' /

Predrag Šarić za Net.hr: 'Ljutim se na Darija, nije mu bila potrebna ta piz*arija'

"Ne bih htjela puno pričati o tome, niti ne znam detalje, jer me ne zanimaju. Samo mi je mučno. Shvatite me, majka sam. S Darijom je sve u redu i to je najbitnije. Valjda su ih tamo napali, oni su se malo obranili, nema sad tu neke posebne priče. Dario se jučer vratio u Šibenik", govori nam bivša košarkašica, legendarna igračica šibenskoga Elemesa, uz Daniru Nakić. Predrag je ljut, tata kao tata, ali majka je puno blaža. Majka kao majka...

"Ne znam jesu li bili u Pireju, Ateni, što se dogodilo, tko ih je napao, tj s kim su se sukobili. Nisam išla u te detalje s Darijom, ali ne vjerujem da su bili navijači. Mislim da je bila lokalna ekipa. Bili su gosti, posjetitelji. Sumnjam navijači. Meni je najbitnije da je Dario dobro i kad je rekao da je dobro, kad sam vidjela da je OK, nisam ga puno pitala", zaključila je Veselinka Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Neven Spahija gostovao je u podcastu Net.hr-a i razgovarao s nama skoro 40 minuta. Javio nam se iz svoje oaze mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike