UVJERLJIVA POBJEDA ZA FINALE: / Petrovićevi igrači bez drame izborili utakmicu za naslov

Image
Foto: AFP, ANDREJ ISAKOVIC
21.7.2017.
13:05
AFP, ANDREJ ISAKOVIC
VOYO logo

Nakon pobjeda protiv domaćina i Njemačka, upisano je novo slavlje sastava kojeg vodi Aleksandar Petrović s time da su najveći teret u napadu ponijeli Josip Bilinovac sa 23 i Luka Božić sa 19 poena. Antonio Vranković i Domagoj Bošnjak dodali su po 11, a Ivan Buva i Jakov Mustapić po 10 koševa.

Što se same utakmice tiče već nakon tri minute bilo je +10 (13-3), na poluvremenu +22 (49-27), a u posljednju četvrtinu Hrvatska je ušla s prednošću 73-41.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što reći, nakon tri utakmice smo napravili apsolutno više nego što je itko očekivao – i ja. Današnja utakmica pokazala je kakav pristup treba biti kada igrate protiv ovakvog profila protivnika. Od prve sekunde kvalitetna i agresivna obrana tako da je samo bilo pitanje kolika će razlika biti na kraju. Zadovoljan sam sa svim što sam vidio i uspio sam odmoriti trojicu igrača koji su uz Buvu u prve dvije utakmice povukli najviše (Mavra, Zubčić). Mavra je imao nekakve sitne probleme sa zglobom, ali kroz ova dva dana to bi trebalo sanirati", kazao je Petrović poručivši da će igrači koje vodi finale 'dočekati sto posto spremni'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo