UNIŠTIO GA JEDNIM POTEZOM: / Kevin Durant se poigravao sa Bogdanovićem u velikom preokretu Warriorsa

Image
Foto: Screenshot
23.12.2016.
8:28
Screenshot
VOYO logo

Prednost od šesnaest poena imao je domaćin ogleda u Barclays centru u noći na petak, Warriorsi, na konopcima protiv jedne od najslabijih momčad najjače košarkaške lige svijeta, u tim trenucima nisu izgledali kao momčad spremna za naslov, no furiozna treća četvrtina (39-19) i sjajna završnica (29-17) odveli su sastav iz Oaklanda do omjera 25-4.

Netsima je ovo bio već dvadeseti poraz u 27. utakmici sezone, a 'spakirali' su im ga Kevin Durant (26 poena, devet skokova i sedam asistencija), Klay Thompson (23) i Zaza Pačulija (15 poena, 14 skokova). Broj koševa jednak gruzijskom centru imao je Stephen Curry, uz sedam asistencija i pet osvojenih lopti. Brook Lopez s 28 poena i osam uhvaćenih lopti bio je daleko najbolji u redovima poraženih Netsa za koje je Bogdanović odigrao nepunih 26 minute što je iskoristio za 12 koševa (šut 5-10) po tri skoka i izgubljene lopte i jednu blokadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz su upisali i košarkaši Orlando Magica za koje su Damjan Rudež i Mario Hezonja odigrali nebitnih minutu i devet sekundi, zadržavši nulu u svim statističkim kolonama. Pobjedu protiv njih, a bilo je 106-95 u Madison Square Gardenu, upisali su domaći New York Knicksi predvođeni šestoricom dvoznamenkastih po broju poena. Najviše je ubacio Derrick Rose, 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti minutu nije dobio Ivica Zubac u novom porazu Los Angeles Lakersa, ovaj put u Miamijevoj AmericanAirlines Areni u kojoj je domaći Heat slavio 115-107, uz 23 koša i 13 skokova centra Hassana Whitesidea i jednak učinak krila Justisea Winslowa.

Derbi večeri odigran je u Staples Centru u kojem su Los Angeles Clippersi svladali San Antonio 106-101, što je Spursima tek drugi gostujući poraz u 17. takvoj utakmici ove sezone u NBA ligi. Klupa domaćina odradila je velik dio posla ubacivši 58 koševa, a vrijedi spomenuti i da je zbog ozljede igru ranije napustio Chris Paul.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Playmaker Clippersa izašao je iz igre u trećoj četvrtini s već prikupljenih 19 poena, sedam skokova i šest asistencija. Kawhi Leonard je ubacio 27 za Spurse. Imao je i devet skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Indiana Pacers - Boston Celtics 102-109

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Nets - Golden State Warriors 101-117

New York Knicks - Orlando Magic 106-95

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami Heat - LA Lakers 115-107

LA Clippers - San Antonio Spurs 106-101

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo