U PAKLU PIONIRA / Cedevita u utorak igra prvu utakmicu polufinala ABA lige

Image

Prva utakmica polufinalne serije doigravanja ABA lige između Crvena zvezda Telekoma i Cedevite igra se u utorak u Beogradu (18.45 sati).

14.3.2016.
18:39
VOYO logo

Cedevita u toj utakmici neće moći računati na ozlijeđenog (prst na nozi) Henryja Walkera, kazao je trener zagrebačke momčadi Veljko Mršić na konferenciji za novinare.

"Očekuje nas, nadam se, jako dobro polufinale jer mislim da je ovo prvi put u povijesti ABA lige da se u polufinalu sastaju dvije ekipe koje igraju Top 16 Eurolige i samo po sebi to govori da će biti jako dobro i jako zanimljivo. Imali smo pet dana vremena nakon zadnje utakmice s Malagom, tijekom kojih smo se mogli dobro pripremiti. Pokušat ćemo se vratiti u Zagreb s prvom pobjedom", rekao Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nismo u najboljoj formi'

"Mi nismo u najboljoj formi, u kakvoj smo bili prije dva mjeseca, no dobro radimo na treninzima, pripremamo se i morat ćemo ponovit neka od naših najboljih izdanja ove sezone da bi mogli parirati Zvezdi, koja u posljednje vrijeme igra zaista odlično", izjavio je MVP ABA lige Miro Bilan. "Bit će ključno držati svih 40 minuta dobar ritam igre i ne dopustiti nikakve padove u igri jer u zadnjoj utakmici u Euroligi nas je to na kraju koštalo poraza od 20 razlike. Obrana treba biti prava svih 40 minuta i to je taj neki put gdje se možemo boriti za pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo