SVE SE GLASNIJE PRIČA DA ZA ŠARIĆA NEMA MJESTA MEĐU 76ERSIMA: / Šiši dio paketa koji u Philadelphiju dovodi zvijezdu NBA lige!?

Image
Foto: AFP

Philadelphia bi dobila All-Star igrača, ali i skupo ga platila

30.10.2018.
11:04
AFP
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić mogao bi uskoro promijeniti NBA klub. Sve glasnija šaputanja koja traju već neko vrijeme dobivaju jasnije konture u definiraju posla kojim bi 24-godišnji Šibenčanin trebao preseliti u Minneapolis kao dio paketa za dovođenje zvijezde u aktualni mu klub.

Konkretnije, Šarić bi zajedno sa Robertom Covingtonom i budućim izborom prve runde drafta trebao prema Minnesota Timberwolvesima odakle bi u suprotnom smjeru krenuo nezadovoljni Jimmy Butler. Sjajni strijelac i vrhunska krađa NBA drafta iz 2011. (izabran je kao tek 30.) ne skriva nezadovoljstvo time što je član momčadi Wolvesa i javno traži izlazak iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljne sve strane

Zainteresiranih ima, spominju se Miami Heat i Houston Rocketsi, a priključili su im se i 76ersi s idejom poslovanja koja bi mogla zadovoljiti oba kluba. Philadelphia bi u Butleru dobila četverostrukog All-Star igrača, izvrsnog defenzivca i rasnog strijelca, igrača koji već petu sezonu ne spušta prosjek ispod 20 poena po večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolvesi, pak, u toj priči mogu biti zadovoljni pojačanjima u smislu jakog obrambenog igrača Roberta Covingtona od kojeg ima itekako koristi i u napadu (13,7 poena, 5,8 skokova) te dovođenjem Šarića koji ove sezone prosječno donosi 10,9 poena i 7,9 skokova. Uz dodatak nadolazećeg 'picka', Wolvesi bi imali mladu jezgru predvođenu Karl-Anthonyjem Townsom te Andrewom Wigginsom i nastavili svoj rast...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo