Srbi proglasili sportsku katastrofu, junaci Hrvatske u transu!

Dva poraza perjanica srpske košarke Crvene Zvezde i Partizana usred Beograda od hrvatskih momčadi šokirali su sportsku Srbiju.

25.4.2014.
23:00
VOYO logo

Košarkaši Cedevite su u polufinalu pobijedili Partizan 81:79 tricom Nolana Smitha u posljednjoj sekundi. Taj koš bio je sol na ranu i udarac ponosu košarkaške nacije kakva je Srbija. S druge strane, hrvatski košarkaši proživljavaju najljepše dane svoje karijere, čak i Jasmin Repeša, trener sa zavidnom niskom uspjeha.

"Utakmica je bila na euroligaškom nivou, cilj je bio odgovoriti fizički čvrsto i u skoku, to smo uspjeli, to je bio prvi uvjet za pobjedu. Prvo poluvrijeme smo trebali dobiti većom razlikom, ali nismo odgovorili na spuštanje Lauvergnea na peticu i dozvolili smo im nekoliko trica. U drugom dijelu nismo imali identičan pristup, agresivnosti u napadu, primili smo 29 koševa u trećoj četvrtini, a tada je Bogdanović postigao nekoliko teških koševa s rukom na lopti", rekao je Repeša i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/D4qLdmaBIMU

"Nije bilo ni objektivno da takav ritam crno-beli zadrže do kraja, kada je izgledalo da je utakmica otišla na stranu Partizana u domaćinskoj atmosferi, našli smo mirnoću i vjeru da pobijedimo ovakvu utakmicu. Ne bi bilo nezasluženo ni da su oni dobili, ali ne može se ništa prigovoriti ni našoj pobjedi", pošteno je priznao Repeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Cedevite Marino Baždarić jedva je dolazio do daha.

"Nismo mogli zamisliti ljepši način kako ćemo pobijediti. Apsolutno zasluženo igrat' će se hrvatski finale. Za veliku većinu ljudi neočekivano, ali vjerovali smo u sebe i u najvažnijem smo trenutku odigrali najbolju utakmicu", poručio je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo