SJAJNI ŠARIĆ I HEZONJA NASTAVILI GDJE SU STALI PRIJE PAUZE: / Sixersi slavili u drami, Westbrook pogodio ludi šut za pobjedu

Image
Foto: AFP

Dario Šarić odigrao je vrlo dobru utakmicu za Sixerse

23.2.2018.
8:36
AFP
VOYO logo

Košarkaši Philadelphia 76ersa u napetoj utakmici pobijedili su Chicago Bullse 116:115, a odlučujuće koševe postigao je Australac Ben Simmons. Joel Embiid ukrao je loptu pet sekundi prije kraja, dodao ju Simmonsu kojeg je faulirao Denzel Valentine, a rookie Sixersa sigurno je pogodio dva slobodna bacanja.

SVIJET BOLJI OD AMERIKE: Bogdanović MVP, Šarić briljirao u Los Angelesu, pogledajte kako je podigao publiku na noge

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Šarić odigrao je novu solidnu utakmicu za Philu, ubacio je 13 poena (5/11 šut iz igre) uz osam skokova. Nastavio je hrvatski reprezentativac tamo gdje je stao prije All-star pauze, značajno doprinio šestoj uzastopnoj pobjedi svoje momčadi. Philadelphia je trenutačno sedma momčad Istočne konferencije s omjerom 31-25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠTO SE DOGAĐA S PONAJBOLJIM KOŠARKAŠEM DANAŠNJICE? Trener je iskreno progovorio: ‘Bio bih iznenađen da se vrati’

Najefikasniji igrač za Sixerse bio je Simmons s 32 poena, 11 asistencija i sedam skokova. Sjajan je bio i Embiid koji je zabilježio 30 koševa, 13 skokova i pet dodavanja. Kod Chicaga briljirao je Bobby Portis. Zabio je 38 poena čemu je pridodao osam skokova i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Orlando Magic izgubio je od New York Knicksa 113:120, a vrlo dobru formu potvrdio je i Mario Hezonja u redovima poražene momčadi. Igrao je 27 minuta, ovog puta je ušao s klupe jer su se vratili Nikola Vučević i Aaron Gordon, i zabio 15 poena (7/15 šut iz igre) uz četiri skoka i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Knickse je do pobjede predvodio playmaker s klupe. Trey Burke ubacio je 26 poena, a Tim Hardaway Jr. dodao je 23. Kod Magica Evan Fournier imao je 25 koševa, a Vučević dodao je 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliersi izgubili su usprkos fantastičnom LeBronu Jamesu (32p, 9s, 8a) od Washington Wizardsa 103:110, a Ante Žižić nije nastupio. Efikasni su bili Golden State Warriorsi koji su svladali Los Angeles Clipperse 134:127. Russell Westbrook sa zvukom sirene donio je pobjedu Oklahomi protiv Sacramenta 110:107.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo