Slučajno otkriveno / Šarića želi Orlando Magic? Nesmotreno objavljena njihova strategija transfera

Image
Foto: AP

Novopečeni igrač Magica objavio je fotografiju potpisivanja ugovora u čijoj se pozadini nalazi ploča s imenima igrača koje će Magic pokušati dovesti

4.4.2017.
20:40
AP
VOYO logo

Orlando Magic potpisao je Argentinca Patricia Garina. Ništa naročito važno, no dotični igrač pobrinuo se za otkrivanje vrijednih informacijama o tomu koga sve Magic želi dovesti.

Naime, Garino je na društvenim mrežama objavio fotografiju s potpisivanja ugovora, u čijoj je pozadini ploča s imenima igrača koje će Magic pokušati potpisati za iduću sezonu. Na listi je i hrvatski igrač Dario Šarić, sadašnji član Philadephije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić se na dotičnoj ploči, čiji sadržaj je tako neželjeno dospio u javnost, nalazi u kategoriji "Hybrid Trade". Uz Šarićevo ime nalazi se natpis "Za AG". Jedini igrač Magica s tim inicijalima je Aaron Gordon, stoga su odmah započele spekulacije o eventualnom Magicovom tradeu Gordona za Šarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postala je to tema mnogih američkih medija koji podrobno prate NBA ligu, no neke informacije govore da će do tog tradea teško doći. A hoće li uistinu Magic pokušati dovesti Šarića, vrijeme će pokazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo