ŠARIĆ SAVRŠENOM PARTIJOM UŠAO U NOVU GODINU! Hrvat predvodio Sixerse do pobjede: / 'On pretvara smeće u zlato'

Image
Foto: AFP

Ovo je Šariću drugi najduži niz s dvoznamenkastim brojem koševa.

1.1.2018.
8:29
AFP
VOYO logo

Hrvatski košarkaš Dario Šarić odličnim je nastupom okončao staru godinu. U pobjedi Philedephije 76'ers nad Phoenix Sunsima (123:110) zabio je 27 poena, a tomu je nadodao dvije asistencije u četiri skoka. Bilo je to još jedno sjajno izdanje Šarića nakon što je dan ranije protiv Denvera ubacio 20 poena uz devet skokova i šest dodavanja.

Izjednačio rekord

Hrvatski košarkaš izjednačio je protiv Sunsu svoj ovosezonski rekord. Prije dva tjedna s tim je učinkom završio utakmicu protiv Chicaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za pola sata provedenih na parketu iz igre je gađao 9-13, dok je zabio četiri od pet pokušaja za tri poena. Također, ukrao je tri lopte i imao je jednu blokadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šarić pretvara smeće u zlato", popratio je komentator jednu akciju hrvatkog košarkaša (20 sekunda videa).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden briljirao

Ovo je Šariću drugi najduži niz s dvoznamenkastim brojem koševa. Šestaest utakmic zaredom zabio je najmanje deset poena. Lani mu je to pošlo za rukom u 22 utakmice. Uz Šarića kod Sixersa su solidni bili Embiid i Redick s po 22 poena. S druge strane niti 32 poena Bookera i 28 Warrena nisu bili dovoljni Sunsima da izbjegnu poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama najuzbudljivije je bilo u Houstonu gdje su gostovali LA Lakersi. Domaćini su slavili nakon produžetaka 148:142 uz 40 poena Hardena. Clippersi su srušili Hornetse (106:98), Dallas je bio bolji od Oklahome (116:113), s Griezzliesi od Sacramenta (116:113).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo