DARIO ŠARIĆ NEZADOVOLJAN ODLUKOM KLUBA: / 'Teško mi je to prihvatiti'

Image
Foto: AFP, Maddie Meyer
10.4.2017.
7:30
AFP, Maddie Meyer
VOYO logo

Tijekom ožujka, kada je bio po drugi put proglašen rookiejem mjeseca, Šarić je prosječno igrao 32 minute i bilježio 18,4 poena i 7,0 skokova po utakmici u premijernoj sezoni među košarkaškom elitom u kojoj konkurira za nagradu najboljeg novaka godine. Najveći mu je rival pritom Joel Embiid, već dulje vrijeme ozlijeđeni suigrač koji je i sam bio u situaciji da mu klub dozira minutažu.

"Teško mi je to prihvatiti. Osjećam se kao što se Joel osjećao početkom sezone. Želja za igrom je prisutna, a ako postoji mogućnost odigrati minutu ili dvije više, zašto ne?", prenosi csnphilly.com Šarićeve riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Šarić tvrdi da bi volio odigrati sve 82 utakmice osnovnog dijela sezone i pokazati 'da je čvrst', no spreman je slušati klupske naputke, ali i tražiti da mu se omogući igranje bude li na klupi u trenucima dok se utakmica lomi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O našoj liječničkoj službi mogu reći samo dobre stvari, dobro se brinu za nas. Postoji li šansa za pobijediti u utakmici, onda ja želim više minuta. Pokušat ću to objasniti trenerima."

Sve s namjerom da momčad dosadašnjim 28 pobjeda do kraja sezone podigne na 30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da bi to bilo ljepše za vidjeti. I bilo bi posebno sezonu nakon deset pobjeda toliko poboljšati. Značilo bi to i nama i samom klubu. Napredujemo, rastemo... Mislim da bismo mogli biti ponosno uhvatimo li 30 pobjeda", zaključio je Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo