Stvara probleme / Problemi za zvijezdu New Yorka: Unio se protivniku u lice, pa zaradio isključenje!

Image
Foto: Profimedia

Junak sinoćnjeg susreta protiv Knicksa bio je Cameron Johnson, koji je zabio čak devet trica i 38 poena, što je najbolji učinak njegove karijere.

5.3.2022.
12:50
Profimedia
VOYO logo

Susret između najbolje ekipe Zapada, Phoenix Sunsa i New York Knicksa bio je možda najzanimljiviji susret NBA lige u petak navečer. Slavili su košarkaši Sunsa s rezultatom od 115-114.

Sunsima nedostaju dvojica najboljih igrača, legendarni plejmejker Chris Paul kojeg neće biti do doigravanja zbog ozljede ručnog zgloba, a njihov najbolji strijelac Devin Booker je u COVID protokolima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak sinoćnjeg susreta protiv Knicksa bio je Cameron Johnson, koji je zabio čak devet trica i 38 poena, što je najbolji učinak njegove karijere. Johnson je ubacio 21 poen u posljednjoj četvrtini, uključuljući i fantastičnu tricu za pobjedu.

Kod Knicksa najbolji je bio krilni igrač Julius Randle. On, kao i Knicksi, ima razočaravajuću sezonu nakon što su prošle godine osigurali doigravanje u najboljoj sezoni nakon dugo godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frustracija je izvukla najbolje kod Randlea pri rezultatu od plus deset za New York. Naime, Randle se htio izboriti za skok pored Johnsona, a nakon što su se grubo, ali sportski udarili tijelima, Randle je poludio i unio se Johnsonu u lice. Veće eskalacije ipak nije bilo, ali Randle je zaradio isključenje za svoje ponašanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo