PRESTIGAO I JORDANA: / LeBron James objavio vijest koju su svi čekali

Image
Foto: AFP, EZRA SHAW

Jedan od najboljih košarkaša na svijetu LeBron James (31) produžit će vjernost Cleveland Cavaliersima stavljanjem potpisa na novi trogodišnji ugovor.

12.8.2016.
11:59
AFP, EZRA SHAW
VOYO logo

"Ne mogu biti uzbuđeniji zbog prilike da branim naslov. Poznato je koliko je prošla sezona bila čarobna, inspirativna i nevjerojatna. Jedva čekam okupljanje pa da krenemo s pripremama za novu sezonu", poručio je James putem videa snimljenon specijalno za ovu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako pišu američki mediji, najveća zvijezda NBA lige trebao bi u tri godine zaraditi 100 milijuna dolara. U prvoj bi trebao uprihoditi 31 milijuna, što će ga učiniti najplaćenijim košarkašom na svijetu po prvi put u karijeri. I naerdnoj sezoni na račun će mu sjesti sjesti 33 milijun čime će se izjednačiti na vrhu s Michaelom Jordanom u sezoni 1997.-1998. te će postati najplaćeniji košarkaš u povijesti, dok bi u svoj trećoj sezoni trebao dobiti još 36 miljuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

James je, inače, ove godine osigurao prvi naslov Clevelandu u povijesti. Za isti klub je igrao od 2003. do 2010. kada je prešao u Miami Heat. S njima je osvojio dva naslova 2012. i 2013.. Godinu potom vratio se u Cleveland. Prošle godine oduvako je momčad do finala, ali su za razliku od ove sezone izgubili seriju od Golden State Warriorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo