šarić prvi favorit / Potez koji govori sve o hrvatskom biseru: popularna kladionica iz ponude maknula klađenje na rookieja godine!

Image
Foto: AP

Kladionice u Las Vegasu, ali i one online, su nakon njegovih sjajnih nastupa u posljednje vrijeme dramatično promijenile koeficijente za titulu rookieja godine u korist Darija Šarića

10.3.2017.
10:40
AP
VOYO logo

Na otvaranju nove NBA sezone nitko nije previše pričao o Dariju Šariću u kontekstu novajlije goodine, piše Sportnet. Glavni kandidat bio je Ben Simmons, Joel Embiid bio je na dalekom sedmom mjestu, a koeficijent da će Šarić biti rookie godine bio je 33, što bi značilo da biste na uplaćenih sto kuna u slučaju osvajanja titule od strane hrvatskog košarkaša dobili 3.300 kuna.

No, Embiid se ozlijedio, Simmons nije niti zaigrao ove sezone, a Šarić je preuzeo uzde Philadelphia 76ersa u svoje ruke. Nije njegova jedina prednost što poenima predvodi momčad, već što je u svojoj rookie godini postao pravi vođa, kojeg obožavaju suigrači, trener Brown, ali i navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijedna lopta za Šišija nije neuhvatljiva, nijedna utakmica izgubljena, iako je odavno jasno da Philadelphia nema nikakve šanse za playoff. Činjenica da 76ersi ne kandidiraju za doigravanje jedini je razlog što titula već nije u Šarićevim rukama.

S obzirom da je Dario u posljednjih osam utakmica, nakon All-Star pauze, na briljantnom prosjeku od 19 koševa, devet skokova i 4,6 asistencija po utakmici, povećala se i vjerojatnost kako će upravo on osvojiti titulu rookieja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, do sinoćnje sjajne partije protiv Portlanda u kojoj je Dario s 28 poena popravio svoj najbolji učinak u NBA, koeficijent da će titulu najboljeg novajlije lige dobiti Šarić u Bovadi, jednoj od Amerikancima najpopularnijih online kladionica iz Kostarike, pao je na 1,50, na uplaćenih sto kuna, osvojili biste tek 150. Drugi je favorit bio MalcolmBrogdon iz Milwaukee Bucksa, s koeficijentom 4,00, a treći Embiid (4,75).

U međuvremenu je Dario bio fenomenalan protiv Trail Blazersa pa je Bovada povukla iz ponude klađenje na rookieja godine jer je Dario dodatno pogurnuo vagu u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više doznajte na stranicama Sportneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo