NOVI ATAK / Pippen ne prestaje udarati po Jordanu. Jedan detalj iz prošlosti ga proganja: 'Zgrozio sam se kada sam to vidio'

Image
14.11.2021.
9:50
VOYO logo

Legendarni NBA košarkaš Scottie Pippen ovih dana promovira svoje nedavno objavljene memoare gdje stigne, a koristi i svaku moguću priliku da iskaže nezadovoljstvo i ogorčenje spram svog bivše suigrača Michaela Jordana.

Pippen se konstantno osvrće na detalje iz dokumentarnog serijala ESPN-a, Posljednjeg plesa, u kojem se gotovo sav uspjeh Chicago Bullsa 90-ih pripisuje Michaelu Jordanu. Pippena jako smeta kako su on i ostali suigrači prikazani u seriji, kao i činjenica da je Jordan dobio 10 milijuna dolara za emitiranje serije, a ostali nisu dobili niti centa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BEZ DLAKE NA JEZIKU /

Pippen razbio veliki mit o Jordanu, spominjao i Kukoča: 'Ma dajte, to su gluposti'

Image
BEZ DLAKE NA JEZIKU /

Pippen razbio veliki mit o Jordanu, spominjao i Kukoča: 'Ma dajte, to su gluposti'

'Zgrozio sam se kada sam to vidio'

Iz dana u dan cure dijelovi iz Pippenovih memoara, a ukazuju na to da je Scottie veoma ogorčen.

"Michael je u dokumentarcu pokušao opravdati situacije u kojima je grdio suigrače pred cijelim timom. Mislio je da oni moraju očvrsnuti da bi bili uspješni protiv najtvrđih momčadi lige. Zgrozio sam se kada sam to ponovno vidio, kao što sam se toga grozio i tada", smatra Pippen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim nastavlja udarati po Jordanu. "Michael je u krivu. Nismo mi osvojili šest naslova jer se on tako odnosio prema dečkima, osvojili smo ih unatoč tome. Osvojili smo ih jer smo igrali košarku. To je bilo ono što je bilo posebno u Bullsima, prijateljstvo između nas, a ne osjećaj da smo blagoslovljeni time što smo u istoj momčadi s besmrtnim Michaelom Jordanom", tvrdi Pippen.

Na kraju je nahvalio sebe. "Bio sam mnogo bolji suigrač nego što je to Michael ikad bio. Pitajte bilo koga koji je igrao s nama dvojicom. Uvijek sam bio uz njih kad ih je trebalo ohrabriti ili pohvaliti, posebice kad bi ih on iz nekog razloga vrijeđao. Pomogao sam im da prestanu sumnjati i počnu vjerovati u sebe", smatra Pippen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo