OVO BACA DRUGAČIJE SVJETLO NA MICHAELA JORDANA: / 'Bili smo njegovi suigrači i bojali smo ga se, nisam jedini kojem je to napravio'

Image
Foto: Profimedia

Najbolji košarkaš na svijetu znao je biti dosta neugodan prema suigračima

9.5.2020.
21:00
Profimedia
VOYO logo

Nije to nešto na što sam ponosan. Takve stvari su se događale u svakoj ekipi, to je nešto što je normalno za sportske kolektive. Stvar je kompetitivnosti. Čudno je gledati kako svi pričaju o tome, ljudi to propituju dok gledaju. Na taj način progovorio je SteveKerr kod Nicka Friedella na ESPN-u o incidentu kad ga je MichaelJordan na treningu udario šakom u glavu. No, nije jedini prošao takav tretman.

Image
'NIJE MU DAO DA JEDE NAKON PORAZA': /

Ova priča najbolje pokazuje kakav je Jordan znao biti prema suigračima koji su ga razočarali

Image
'NIJE MU DAO DA JEDE NAKON PORAZA': /

Ova priča najbolje pokazuje kakav je Jordan znao biti prema suigračima koji su ga razočarali

“Udario me je i nisam bio jedini”, rekao je pak za CBS WillPerdue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompetitivni treninzi

“Toliko su kompetitivni bili naši treninzi. Nije to bila jedina tučnjava, bilo ih je mnogo ali ova je bila velika priča jer je bilo riječ o Michaelu Jordanu. Najsmješnije je to što se taj trening normalno nastavio kao da se ništa nije dogodilo. Razdvojili smo se u dvije skupine i nastavili trenirati. Takve stvari su kod nas bile uobičajene jer su naši treninzi bili toliko kompetitivni”, ispričao je Perdue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Sam Smith znao je toliko puno o Jordanovim Bullsima da je odlučio napisao knjigu (The Jordan Rules) u kojoj je iznio sočne detalje iz svlačionice. Zbog nje se o Jordanu počelo drugačije govoriti, a to mu nije bilo drago.

“Objavljivanje knjige nje mi uzrokovalo probleme s momčadi. Jordanova reakcija je bila sjajna. Nismo bili dobri kao ranije, ali se prema meni odnosio profesionalno. Uvijek mi je odgovarao na pitanja tijekom presica. Nisam siguran da je bio uznemiren knjigom jer sumnjam da ju je pročitao, ali bi se uznemirio kad bi čuo neke stvari”, rekao je Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrači bi mi prilazili tijekom godina i govorili mi: ‘Jesi li čuo što je napravio?’ Michael je u avionu oduzeo hranu Horaceu Grantu samo zato što je odigrao lošu utakmicu. Čak je i stjuardesama zabranio da mu donose bilo što za jelo i rekao im da je to zato što Grant nije zaslužio obrok”, rekao je smith za KNBR.

“Ja bih im odgovorio: Ne mogu to napisati osim ako vas ne citiram. Na to bi mi odgovarali: Ne., ne , ne, ne možemo to reći o Michaelu Jordanu!”, ispričao je Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo