BIVŠI JORDANOV SUIGRAČ PROGOVORIO O NJEGOVOJ MRAČNOJ STRANI: / 'Da, na treningu me udario šakom u glavu'

Image
Foto: Profimedia

'Na jedan čudan način, to je bilo nužno da bismo postali još bolji nego prije'

8.5.2020.
18:56
Profimedia
VOYO logo

Podosta se ružna slika stvorila o, prema mnogima, najvećem košarkašu svih vremena Michaelu Jordanu, nakon ovotjedne epizode "Posljednjeg plesa", dokumentarnog filma o slavnoj generaciji Chicago Bullsa.

Otkrivena je i Jordanova mračna strana, a među najspornijim trenucima je i ona situacija kada je udario šakom u glavu svog suigrača Stevea Kerra. Dogodilo se to na treningu, a sada je o incidentu, godinama nakon, progovorio i Kerr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to nešto na što sam ponosan. Takve stvari su se događale u svakoj ekipi, to je nešto što je normalno za sportske kolektive. Stvar je kompetitivnosti. Čudno je gledati kako svi pričaju o tome, ljudi to propituju dok gledaju", rekao je Kerr kod Nicka Friedella na ESPN-u.

Image
Image

Chicago Bulls guard Michael Jordan (L), injured forward Scottie Pippen (C) and forward Toni Kukoc watch their teammates play against the Milwaukee Bucks during the second quarter 05 December at the United Center, in Chicago, IL. Pippen has demanded that he be traded to another team following his recovery from foot surgery., Image: 68597113, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: VINCENT LAFORET / AFP / Profimedia

Kazao je kako mu se Jordan brzo ispričao i da su kasnije bili u dobrim odnosima. "Jordan me nazvao dan kasnije i ispričao mi se. Na jedan čudan način, to je bilo nužno da bismo postali još bolji nego prije. Više smo si vjerovali nakon toga. Od onda nismo pričali o tome. Ni ne razmišljam o tome, ali me često pitaju za tu situaciju", ispričao je Kerr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo