turska liga / Novi odličan nastup Ante Žižića u pobjedi Darušafake na gostovanju kod Gaziantepa

Image

Darušafaka je slavila na gostovanju kod Gaziantepa rezultatom 89:85

14.2.2017.
7:18
VOYO logo

U pretposljednjem susretu 18. kola turske košarkaške lige Darušafaka je slavila na gostovanju kod Gaziantepa rezultatom 89:85 uz još jedan odličan nastup hrvatskog košarkaša Ante Žižića..., piše Sportnet.

Darušafaka se našla u maloj krizi nakon dva uzastopna poraza u domaćem prvenstvu i sigurno im nije pomogla činjenica da su danas išli u goste kod Gaziantepa, momčadi koja igra u jako dobroj formi i koja je bila na nizu od pet pobjeda. Sve do jučer, kada su morali čestitati svojim protivnicima na pobjedi 89:85. U vrlo zanimljivoj i napetoj utakmici nijedna se momčad nije uspjela odvojiti na dvoznamenkastu prednost, a jedan od najboljih je svakako bio i hrvatski centar Ante Žižić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su bolje ušli u susret, u ranoj je fazi raspoložen bio Ante Žižić koji je ubacio polovicu poena svoje momčadi. Nakon dviju uzastopnih trica Gaziantep je došao do prvog vodstva u četvrtoj minuti (13:10), ali Darušafaka uzvraća na isti način i vraća prednost na svoju stranu. Raspoloženi domaćini u završnici su prve četvrtine imali sedam koševa prednosti, zaključivši je rezultatom 25:20.

Drugom tricom Dairisa Bertansa gosti se vraćaju u vodstvo nakon četiri minute igre u drugoj dionici (29:30), međutim bilo je to kratkog vijeka jer je dvije vezane trice na drugoj strani pogodio Marcus Denmon. Iako su konstantno bili u priključku i u nekoliko navrata stigli do izjednačenja, gosti do novog vodstva u prvom poluvremenu nisu uspjeli doći. Vrlo raspoloženi Brad Wanamaker, koji je ponajviše zahvaljujući Žižiću došao u ovom periodu već do sedam asistencija, u samoj je završnici smanjio na 48:47.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo