teške optužbe / Nova zvijezda Mavericksa u problemima: Djevojka ga optužila za silovanje, platio joj za šutnju?

Image
Foto: AP Images

Slučaj se navodno dogodio prije više od godinu dana, a žena je rekla policiji da je toliko čekala jer joj je Porzingis obećao 68.000 dolara za šutnju

31.3.2019.
16:31
AP Images
VOYO logo

Nova zvijezda Dallas Mavericksa Kristaps Porzingis mogao bi se naći u velikim problemima nakon što ga je jedna žena optužila za silovanje, navodi New York Post.

Slučaj se navodno dogodio prije više od godinu dana, a žena je rekla policiji da je toliko čekala jer joj je Porzingis obećao 68.000 dolara za šutnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porzingisov odvjetnik, Roland G. Riopelle, demantirao je te tvrdnje i izjavio kako su prethodno proslijedili slučaj federalnim vlastima zbog moguće iznude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svjesni smo optužbe protiv gospodina Porzingisa i nedvosmisleno odbacujemo te optužbe. Ne možemo dalje komentirati federalnu istragu u tijeku'', kazao je Riopelle.

Navedeni događaj se navodno dogodio 7. veljače prošle godine oko dva ujutro, kad je Porzingis pozvao susjedu iz zgrade u svoj luksuzni stan, a zatim je zgrabio i silovao. Ona je službeno sve prijavila tek prije tri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Latvijca policija još nije formalno podignula optužnicu, no unatoč tome što je djevojka toliko čekala s prijavom, New York Post prenosi da policija smatra kako je njezina prijava daleko od neutemeljene, pa NBA zvijezdu narednih tjedana čekaju vrlo neugodni trenuci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo