NOĆ ZA ZABORAV ZA HRVATSKE KOŠARKAŠE: / Warriorsi izvukli pobjedu zahvaljujući neočekivanom junaku, Netsima gradski derbi

Image
Foto: AFP

Zanimljivo je sinoć bilo u utakmicama NBA lige

20.10.2018.
10:17
AFP
VOYO logo

Hrvatski košarkaši nisu se pretjeralno proslavili u sinočnjim utakmicama u NBA ligi. Mario Hezonja je za New York Knickse odigrao 13 minuta i postigao tek 2 koša, te po 1 skok i asistenciju. Šut iz igre mu je bio slabih 1-3.

Bogdanović sa samo tri poena

Podjednako je loš bio i Bojan Bogdanović, koji će htjeti čim prije zaboraviti gostovanje kod njegovih Pacersa kod Milwaukee Bucksa. Indiana je poražena sa 118:101, a Bogdanović je susret završio s 3 koša - sva tri iz slobodnih bacanja. Iz igre je u 27 minuta imao 0-7 šut, a upisao je 5 skokova. Buckse su do pobjede vodili Giannis Antetokounmpo s 26 i Khris Middleton s 23 poena. Kod Pacersa je najbolji bio Victor Oladipo s 25 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Netsi su u dramatičnom gradskom derbiju slavili protiv New York Knicksa 107:105, a koš odluke je postigao Chrisa LeVerta u posljednjoj sekundi. Isti igrač je sa 28 koševa predvodio Netse, dok su kod Knicksa najbolji bili Enes Kanter i Tim Hardaway Jr, obojica sa 29 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minnesota Timberwolvesi pobijedili su kod kuće Cleveland Cavalierse u susretu u kojem je Ante Žižić odigrao 10 minuta te upisao 7 poena, 1 skok i 2 asistencije, uz šut iz igre 2-3. Kod Minnesote je najbolji bio Jimmy Butler koji je ubacio 33 poena uz šut 10-12.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni prvaci Golden State Warriorsi muku su mučili i jedva pobijedili na gostovanju kod Utah Jazza 124:123. Koš za pobjedu ubacio je manje poznati član momčadi – Jerebko, i to 0.3 sekunde prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo