NJEGOVA NEUSTRAŠIVOST TJERA VAS DA GA VOLITE: / Šarić svima objasnio prioritete, mnogi bi se mogli osjetiti prozvanima

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
8.9.2017.
17:48
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon sjajna uvodne sezone u NBA ligi u kojoj nastupa u dresu Philadelphia 76ersa, i koju je odigrao na način da mnogi smatraju kako je velika nepravda što nije dobio nagradu za rookieja godine, Šarić je skupio snagu i nastavio biti koristan momčadi, ovaj puta onoj u kojoj nastupaju najbolji hrvatski košarkaši.

Šarić oduševljava hrabrošću

Način na koji igra, a posebno ih se dojmila jedna asistencija u smjeru Bogdanovića tijekom utakmice protiv Španjolske, zapanjio je i organizatore Eurobasketa za čije je službene internetske stranice Šarić trebao prokomentirati upravo spomenuto dodavanje, ali je odgovarao i na neka za momčad važnija pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam na crti za tri poena, a kad sam dobio loptu suparnički igrač bio je na meni. Nisam mogao dodati loptu do nebranjenog Popovića. Krenuo sam u dribling da bih se oslobodio i predao mu loptu, a kad sam se počeo micati vidio sam Bojana kako utrčava. Znao sam da mu ne mogu dodati kroz obranu već ju brzo baciti i odbiti od parketa ispod ruku suparnika. Bio je to jedini način. A ispala je prekrasna asistencija", opisao je Šarić u tekstu koji hvali njegovu košarkašku inteligenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, loptu je Šarić, premda u razgovoru priznaje da nije znao, dodao između braće Paua i Marca Gasola, dominantnog centarskog dvojca i braće čiji raspon ruku iznosi oko pet metara.

"Nema ih puno koji bi se usudili tako dodati loptu, no upravo ta akcija pokazuje Šarićevu neustrašivost i razlog zbog kojeg su se navijači 76ersa u njega zaljubili u njegovoj prvoj sezoni. Impresivnoj sezoni u kojoj mu je izmaknula nagrada za najboljeg novaka godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija ispred svega

"Da sam je i osvojio, mijenjao bih je za medalju s reprezentacijom. Dugo čekamo odličje, sanjali smo osvajanje medalje. Ako ne baš svi u zemlji, a onda svi koji vole košarku i koji su uključeni u nju. Osvajanjem medalje dobili bismo 'know-how' za ponavljanje tog uspjeha, a onda bi u budućnosti stvari za nas bile puno lakše", kaže Šarić i zaključuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica osmine finala protiv Rusije je ključna za nas. Puno smo puta bili blizu i gotovo uvijek posrnuli na prvoj prepreci u eliminacijskim utakmicama. Pobijedimo li ovaj put, četvrtfinale ćemo igrati rasterećeniji."

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo