NJEGA SE SLUŠA: / Hrvatski dragulj primio zlata vrijedan savjet od srpske legende!

Image

Vrijedan je savjet od srpske košarkaške legende primio talentirani hrvatski reprezentativac Mario Hezonja koji odrađuje prvu sezonu u NBA ligi igrajući za Orlando Magic.

14.3.2016.
11:57
VOYO logo

"Samo šuti i radi", poručio je 21-godišnjem Dubrovčaninu umirovljeni srpski košarkaš Predrag Stojaković, osvajač NBA naslova s Dallasom i trostruki sudionik All-Stara u vrijeme dok je bio član Sacramento Kingsa.

'Dokaži se suigračima i trenerima'

Danas je Stojaković direktor igračkog razvoja u Sacramentu, a nedavno ga je zajednički prijatelj upoznao s Hezonjom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo o prijelazu. Znate kako stariji kažu: 'Samo šuti i radi'. To je uvijek najbolji savjet. Zato tako i postupam", prenosi Hezonjine riječi Orlando Sentinel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stojaković je tijekom 13 NBA sezona došao na prosjek od 40,1 posto ubačaja za tricu. Izrastao je u istinsku legendu Kingsa koji su umirovili njegov dres s brijem 16.

"Hezonja ima potencijala, ali pred njim je još dugačak put da ga dokaže. Zato je uvijek bolje pustiti da tvoja igra govori za sebe. Dokaži se suigračima, trenerima i tako ćeš steći poštovanje svih u ligi. Jednostavno", kazao je Stojaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Košarkaški je drzak'

Hezonja je pratio Stojakovićevu karijeru i ima iznimno visoko mišljenje o njemu.

"Stojaković je legenda. Šutirao je bolje od ikoga drugoga, zato je bio jedinstven. Ali bio je dobar i u drugim dijelovima igre, nije bio limitiran ni na koji način", dodao je hrvatski košarkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz razgovora s Hezonjom nekadašnji je svjetski prvak s reprezentacijom SR Jugoslavije zaključio da se radi o skromnom dečku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam da ima sjajnu radnu etiku. Košarkaški je drzak, ali to ne znači da je loš dečko. Sviđa mi se njegova samouvjerenost na parketu", zaključio je Stojaković.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo