KAKVA VEČER / Nezaustavljivi Giannis odigrao monstruoznu utakmicu, hrvatski krvnik zabio nemoguće pa dobio 'šamar' od sudaca

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Još jedna nevjerojatna NBA noć je iza nas

4.1.2023.
8:28
Profimedia
VOYO logo

Noćas su se odigrale svega tri utakmice NBA lige. Giannis Antetokounmpo i Milwaukee Bucksi su kod kuće bili bolji od Washington Wizardsa 123:113, a briljantnu utakmicu odigrao je grčki košarkaš. Tako je nastavio s fantastičnom formom i svojoj momčadi donio novu pobjedu.

Image
BABO UŠAO U LEGENDU /

Bojan Bogdanović za povijesne knjige: U čudesnog preokretu Pistonsa stigao do rekorda koji će teško netko ubrzo srušiti

Antetokounmpo je ubacio 55 poena, uhvatio je deset skokova i u sedam navrata asistirao svojim suigračima. Tome je dodao i dvije ukradene lopte, a sjajnu pomoć imao je u Brooku Lopezu koji je ubacio 21 poen, uhvatio 12 skokova i podijelio čak šest blokada. Sjajna je bila centarska linija Bucksa; s klupe je briljirao i Bobby Portis koji je zabio 17 poena i uhvatio 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Greek Freaku je to rekord karijere po broju ubačaja u jednoj utakmici. Kod Wizardsa je najbolji bio Kristaps Porzingis koji je ubacio 22 poena uz devet skokova. Bradley Beal je na terenu proveo svega 13 minuta u kojima je ubacio samo osam poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Spektakl Kingsa i Jazzera

U drugom susretu večer Oklahoma City Thunder je iznenađujuće svladao ponajbolju momčad lige Boston Celticse sa 150:117. Da stvar bude bolja, igrali su bez svojeg najboljeg igrača Shaija Gilgeousa-Alexandera. Thunder je imao čak sedam igrača koji su bili dvoznamenkasti, a njih pet je išlo preko 20. Josh Giddey je susret završio s 25 poena, pet skokova i pet asistencija, Lu Dort je ubacio 23, a Isaiah Joe, Tre Mann i Jalen Williams su ubacili po 21 poen.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kod Bostona je najbolji bio Jaylen Brown s 29 poena, a pratio ga je Jayson Tatum s 27 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sacramento Kingsi su u dramatičnoj završnici svladali Utah Jazz 117:115. De'Aaron Fox je par sekundi prije kraja, pri rezultatu 115:115, prošao pokraj Laurija Markkanena i položio za 117:115. Na semaforu je ostalo 0,4 sekunde, Jazzeri su odmah bacili loptu u napad gdje se upravo našao sjajni Markkanen. Uhvatio je loptu i iz gotovo nemoguće pozicije pogodio tricu koja je Jazzerima trebala donijeti pobjedu. Na njegovu žalost, nakon sudačke provjere zaključeno je kako nije stigao izbaciti loptu na vrijeme te su Kingsi upisali novu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Kingsa je cijela prva petorka bila dvoznamenkasta, a najbolji je bio upravo Fox koji je susret završio s 37 poena i šest asistencija. Sjajan je bio i Domantas Sabonis koji je ubacio 21 poen, uhvatio 14 skokova i podijelio osam asistencija. Barnes je dodao 19, a Murray i Huerter po 16. Hrvatski krvnik koji nas je uništio na EuroBasketu i namučio u kvalifikacijama za SP, Lauri Markkanen, bio je najbolji kod poraženih s 28 poena i osam skokova.

Boston je usprkos porazu ostao prva momčad istočne konferencije s 26 pobjeda i 12 poraza, Bucksi su pak treći s dvije pobjede manje i porazom više, dok je na drugo mjesto skočio Brooklyn nakon sjajne forme. Wizardsi su na desetom mjestu sa 17 pobjeda i 22 poraza. Thunder je na zapadu 12. momčad s 16 pobjeda i 21 porazom, dok su Jazzeri na desetom mjestu s tri pobjede više. Kingsi su pak na petom mjestu s 20 pobjeda i 16 poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo