Izjednačili seriju / Nevjerojatna igra Celticsa u Miamiju: Vodili čak 34 razlike, osramotili su Heat

Image
Foto: Profimedia

Boston je gubio deset razlike u prvoj četvrtini, a nakon toga su otišli na niz od 60-21 u idućih osamnaest minuta.

20.5.2022.
8:13
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Boston Celticsa izjednačili su seriju finala Istočne konferencije NBA lige na rezultat od 1-1. S ovom je pobjedom Boston osigurao psihološku prednost za ostatak serije, s obzirom na to da se iduće dvije utakmice igraju na njihovom domaćem terenu.

Samim time, Kelti imaju priliku vratiti se u Miami na petu utakmicu s velikom prednošću od 3-1, s čime bi gotovo osigurali prolazak u veliko finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji pojedinac u redovima pobjednika bio je Jayson Tatum, koji je ubacio 27 poena. Veliku pomoć pružali su mu Jaylen Brown i Marcus Smart, koji je propustio prvu utakmicu zbog ozljede, s 24 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodili čak 34 razlike

Miamiju je ovo prvi poraz u osam utakmica na domaćem terenu u ovogodišnjem doigravanju. S druge strane, Boston je upisao četvrtu pobjedu u jednako toliko susreta u utakmicama nakon što su bili poraženi.

Miamiju ne pomaže činjenica da su gubili čak 34 poena razlike u u četvrtoj četvrtini. Boston je gubio deset razlike u prvoj četvrtini, a nakon toga su otišli na niz od 60-21 u idućih osamnaest minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac za Miami bio je Jimmy Butler s 29 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo