ključni igrač brooklyna / Naš reporter uživo je pratio veliki njujorški NBA derbi: Bojan Bogdanović i Netsi u gostima kod Knicksa

Najslavnija dvorana na svijetu i veliki gradski derbi pred rasprodanim tribinama. Ekipa RTL-a sinoć je pratila Bojana Bogdanovića i njegove Netse u znamenitom Madison Square Gardenu na derbiju protiv Knicksa

10.11.2016.
19:24
VOYO logo

Najslavnija arena na svijetu, Madison Square Garden, poprište dvoboja New York Knicksa i Brooklyn Netsa. U jednoj od glavnih uloga Bojan Bogdanović.

Nakon što je prethodnu večer tricom osigurao pobjedu protiv Minnesote, 24 sata kasnije nabrijan je nadigrati momke s Manhattana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek su to posebne utakmice kad se igra protiv gradskog rivala, dvorana će biti prepuna naših i njihovih navijača, sigurno je lijepo igrati u takvom ugođaju", odao je svoje dojmove Bogdanović. 

Za Knickse igra i Slovenac Saša Vujačić, koji Bojana zna još iz Turske, gdje su isto bili rivali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Super se snašao ovdje, dobio sve veću minutažu, tako da sve najbolje"m kaže Vujačić.

Svi mediji koji dobiju akreditaciju za NBA utakmicu imaju pravo snimati trening uoči početka same utakmice. Pola sata prije početka utakmice gase se sve kamere i svi djelatnici medija moraju preseliti na svoja mjesta na tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu su bolje otvorili gosti s Brooklyna, a Netsi su na odmor otišli s plus pet. U drugom poluvremenu Knicksi su ubacili u višu brzinu i na krilima svojih navijača otišli na skoro 20 razlike. Trener je Bojana puno manje stavljao u igru. Na kraju Knicksi pobijeđuju i nanose peti poraz Netsima, u kojima ni danas ne gasne sjećanje na Dražena Petrovića.

"Samim tim što imaju njegov dres u trening centru i dvorani pokazuje kolika je veličina bio u klubu i svijetu košarke. Sad mu je bio prije mjesec dana rođendan, gdje su mu odali počast, mislim da to sve pokazuje kakva je veličina i igrač bio", kaže Bogdanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj sezoni Bojan je već prestigao Petrovića po broju zabijenih trica u dresu Netsa, a ne sumnjamo da će u sličnom tonu nastaviti i tijekom ostatka sezone.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo