Protiv Budućnosti / Mogu li Zadrani kod Repeše pomoći sebi i Cedeviti? 'Ne zna se odakle prijeti veća opasnost'

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Zadar će u posljednjoj utakmici 20. kola gostovati kod Budućnosti

4.3.2019.
12:34
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Na zatvaranju 20. kola ABA lige zadarski košarkaši u ponedjeljak navečer (21.00) gostovat će kod aktualnog prvaka Budućnosti s ciljem da najprije probaju pomoći sebi oko ostanka u elitnom regionalnom društvu, a onda i Cedeviti, kada si već nije mogla sama u Novom Mestu, u njenoj borbi za drugo mjesto.

“To jedna od dvije najbolje momčadi regije s tim da im igranje Eurolige daje dimenziju više, pokrivenost na svim pozicijama. Teško je detektirati odakle prijeti najveća opasnost jer imaju veliku širinu, mogućnost rotacije također, forma igrača nepredvidiva je i sigurno da moramo u toj utakmici prvenstveno gledati sebe i nastojati pružiti svoj maksimum u borbi za svaku loptu. Samo uz takav pristup i uz pozitivnu emociju možemo ostvariti postavljene ciljeve u ovih dvadesetak dana pred nama, a to je ostanak u ABA ligi", rekao je Ante Nazor uoči puta u Podgoricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je ključ da to mentalno shvatimo zato što nas zaista jedna lopta može dijeliti od ostvarenja cilja i s takvim pristupom tražim od svojih igrača da uđu u utakmicu."

U prvoj utakmici, dok je Crnogorce još vodio Aleksandar Džikić, Zadrani su na Višnjiku teško stradali (69:89). Budućnost je sada još jača (Cole, Bitadze, Williams, Bell), a Nazorova momčad oslabljena za Littlea, Vaughna i Magarityja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne postoji puno nepoznanica kao ni prostora za pogreške, sve ono što inače radimo i kako igramo, mora biti na još višoj razini. Svi na terenu moramo biti kao jedno i odigrati susret od početka do kraja", poručio je Luka Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo