Ma je li moguće? Cibona našla mušteriju!

Tek u čevrtom kolu A1 Lige za prvaka košarkaši Cibone ostvarili su prvu pobjedu. Nakon sedam uzastopnih poraza, Vukovi su u derbiju začelja (!) svladali Zabok sa 101:69.

7.4.2011.
11:31
VOYO logo

Prvi put ove sezone košarkaši Cibone su nekom ubacili 100 koševa, a žrtva je bio slabašni Zabok koji je kući otišao s minusom od 32 razlike.

Najbolji strijelac momčadi koju je tek drugi put vodio hrvatski izbornik Josip Vranković bio je Bojan Bogdanović sa 30 koševa, dok je Goran Vrbanc dodao 22 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu 4. kola koji je bio na rasporedu u srijedu Cedevita se u Sutinskim vrelima mučila protiv Splita što je jako naljutilo trenera Aleksandra Petrovića.

Na kraju je hrvatski predstavnik na Final Fouru Eurokupa ostvario pobjedu sa 82:71, ali uz nepotrebno 'raubanje' važnih igrača uoči derbija sa Zagrebom, što je Acu najviše izbacilo iz takta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redovima Cedevite se istaknuo samo Damjan Rudež s 26 poena, a solidan je kod domaćina bio i Andrija Žižić sa 14 poena.

Najbolji kod Splita bio je Ivan Mimica sa 14 poena, Ante Grgurević je upisao double-double učinak sa 13 koševa i isto toliko skokova, a 'mali' Toni Katić također 13 koševa uz vrlo dobru napadačku igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo