ODUŠEVIO SVE PRISUTNE / Luka Dončić magičnim potezom raspametio Chicago, pljeskali su mu i domaći navijači

Image
Foto: Screenshot

Kod Bullsa je najviše poena zabio Zach LaVine, 23, a Lonzo Ball mu je sekundirao s 21 poenom

11.11.2021.
9:10
Screenshot
VOYO logo

Još jednu uzbudljivu NBA večer začinio je Luka Dončić svojim magičnim potezom. Slovenac je protiv Chicago Bullsa odigrao još jednu jako dobru utakmicu, no njegovi Dallas Mavericksi ipak su izgubili 117:107.

Dončić je utakmicu završio s 20 poena, deset skokova i osam asistencija, a iskazao se i na drugom dijelu terena, gdje je ukrao četiri lopte te zabilježio jednu blokadu. Najljepši potez utakmice ipak je bila njegova asistencija koju možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Bullsa je najviše poena zabio Zach LaVine, 23, a Lonzo Ball mu je sekundirao s 21 poenom. Sažetak ove utakmice pogledajte OVDJE.

Image
LUDNICA U NBA /

Bogdanović i Zubac odlični: Ivica je bio meta letača Anferneea Simonsa ali i glavni protagonist akcije za tv špice

Image
LUDNICA U NBA /

Bogdanović i Zubac odlični: Ivica je bio meta letača Anferneea Simonsa ali i glavni protagonist akcije za tv špice

Lakersi opet slavili u produžecima

Nitko od Hrvata nije sinoć izašao na teren, a zanimljiva je bila utakmica Los Angeles Lakersa i Chicago Bullsa, u kojoj su nakon produžetaka slavili Lakersi 120:117.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Russell Westbrook napravio je triple-double u odsutnosti LeBrona Jamesa, dok je Malik Monk bio najbolji strijelac Lakersa s 27 poena. Kod Miamija su najbolji u napadačkom dijelu bili Bam Adebayo s 28 poena te Tyler Herro s 27. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Edwardsovih 48, Warriorsi slavili

Warriorsi su upisali desetu pobjedu ove sezone savladavši Minnesota Timberwolvese sa 123:109, a do pobjede su ih predvodili Stephen Curry sa 25 koševa i šest asistencija te Andrew Wiggins koji je zabio 35 koševa. Minnesoti na žalost nije pomogao ni raspoloženi Anthony Edwards koji je utakmicu završio sa 48 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix Suns su upisali šestu pobjedu zaredom nad Portland Trail Blazersima koje su nadigrali sa 119-109. Najbolji pojedinac pobjedničke momčadi bio je Frank Kaminski sa 31 košem i sedam skokova. 

Phoenix se popeo na treće mjesto na Zapadu ispred Denver Nuggetsa koji su pobijedili Indiana Pacerse sa 101:98 bez svog MVP-ja Nikole Jokića, suspendiranog nakon nasrtaja na Markieffa Morrisa. Will Barton je za Denver ubacio 30 koševa.  a Istoku su, zahvaljujući porazu Miamija, Chicago i Washington zajedno na vrhu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Durant odličan

Brooklyn Nets su na gostovanju bili bolji od Orlando Magica sa 123-90, a do pobjede ih je vodio Kevin Durant sa 30 koševa. LaMarcus Aldridge je dodao 21 poen, dok je James Harden ostvario triple-double sa 17 koševa, 11 asistencija i isto toliko skokova. 

Aktualni prvaci Milwaukee Bucks su u Madison Square Gardenu svladali New York Knickse sa 113-98 koji su u trećoj četvrtini zaostajali i 24 koša. Najučinkovitiji u redovima Milwaukeeja bio je Pat Connaughton sa 23 koša, dok je Giannis Antetokounmpo dodao 15 koševa, 15 skokova i 8 asistencija. Kod Knicksa najbolji je bio Derrick Rose sa 22 poena i sedam asistencija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo