LOŠE VIJESTI ZA DARIJA ŠARIĆA: / Šibenčanin nije otputovao s momčadi na paklenu turneju po Istoku; Strahujemo od najgoreg

Image
Foto: Profimedia

Dario Šarić neće putovati na predstojeću turneju po Istoku

2.2.2020.
8:30
Profimedia
VOYO logo

Loše vijesti iz Phoenixa. Jedan od najboljih hrvatskih košarkaša Dario Šarić neće putovati na predstojeću turneju po Istoku, na kojoj će odigrati tri utakmice - u nedjelju protiv moćnog Milwaukeeja, u ponedjeljak kod Brooklyna i u srijedu kod Detroita. Šibenčanin je u petak na parketu svoje dvorane protiv Oklahoma Cityja iskrenuo gležanj i završio susret nakon samo četiri minute igre.

Image
[FOTO, VIDEO] ŠARIĆ SE OZLIJEDIO: /

Internetom upravo kruži zabrinjavajuća Darijeva snimka; Ovo nikako nije dobro

Image
[FOTO, VIDEO] ŠARIĆ SE OZLIJEDIO: /

Internetom upravo kruži zabrinjavajuća Darijeva snimka; Ovo nikako nije dobro

Ne uživa povjerenje Montyja Williamsa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix Sunsi još nisu objavili koliko je ozljeda ozbiljna, ali trener Monty Williams, kod kojeg Šarić ne uživa povjerenje, rekao je da njegov košarkaš neće putovati na predstojeću turneju po Istoku, na kojoj će odigrati tri utakmice. Dakle, prva prilika da se vrati na parket bit će mu 7. veljače kod kuće protiv Houstona. Šarić ni u jednoj od prve tri NBA sezone nije propustio više od ukupno četiri utakmice, ali minutaža mu je limitirana, pa postoji zabrinutost da bi ga ova ozljeda, izostanak, moglo gurnuti u potpunosti iz fokusa, rotacije svog trenera...

Šarić kod Montyja Williamsa pao u drugi plan

Dok nije u momčadi bilo Deandre Aytona, koji se u drugom dijelu prvog dijela sezone vratio košarci nakon 25 susreta suspenzije, Šarić je igrao u petorci, imao minutažu, ali nakon toga je završio na klupi. Sad se bori, dokazuje svom treneru da je on itekako bitan u rotaciji. Stoga, ova negova situacija oko ozljede nikako nije dobra niti za njegov status u momčadi, koja ima problema s ozljedama, pogotovo u visokoj liniji. Osim Šarića, nema tu ni Franka Kaminskom, Arona Baynesa ni Cama Johnsona, pa su iz Razvojne lige pozvali Tariqa Owensa kako bi pokrpali rotaciju, kako to u svom tekstu ističe američki portal Clutchpoints.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić odigrao svih 48 dosadašnjih utakmica za Phoenix, od čega 43 u startnoj petorci

Amerikanci pišu kako gore spomenuti Deandre Ayton, Mikal Bridges i Cheick Diallo, Šarićevim izostankom, trebali bi imati značajnije role, odnosno više minuta. No, ono što veseli sve navijače Sunsa je to što je momčad napredovala, iako se nalazi na 11 mjestu Zapada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je odigrao svih 48 dosadašnjih utakmica za Phoenix, od čega 43 u startnoj petorci, ali opet je ispao iz nje posljednje dvije utakmice i čini se da mu i nakon oporavka slijedi klupa, a još se nisu stišale glasine ni o trejdu u kojem bi trebao promijeniti klub. Šarićeve ovosezonske brojke su se srozale, u prosjeku sad postiže 9,6 koševa, 6,0 skokova i 1,9 asistencija za 25 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo