ENFANT TERRIBILE

LJUDI SU POČELI BRUTALNO VRIJEĐATI HEZONU JER NE ŽELI IGRATI ZA HRVATSKU: Neke je poruke i objavio

Naravno da je Hezonjina izjava izazvala brojne reakcije, a neke poruke koje je dobio danas objavio je na svom Instagramu

Hrvatski košarkaš i član NBA momčadi Portland Trail Blazers Mario Hezonja već neko vrijeme ne igra za hrvatsku reprezentaciju, a čini se da ni neće.

Hrvatski košarkaš sada je na Instagramu odgovarao na pitanja koja su mu postavljali njegovi fanovi, a jedan odgovor mogao bi razbjesniti sve navijače hrvatske reprezentacije.

Na pitanje zašto je igra za hrvatsku košarkašku reprezentaciju Hezonja je odgovorio:

“Zato jer sam umoran i ne da mi se”.

Net.hr-u je izbornik hrvatske reprezentacije Veljko Mršić prvom rekao da su Hezonji vrata reprezentacije zatvorena. Više o tome možete pročitati –  OVDJE.

VELJKO MRŠIĆ ZA NET.HR: ‘Hezonja zbog svog odnosa prema reprezentaciji neće igrati za Hrvatsku, odlučio sam da ga neću zvati’

Salve uvreda

Naravno da je Hezonjina izjava izazvala brojne reakcije, a neke poruke koje je dobio danas objavio je na svom Instagramu.

“Govno posrano, kako možeš reći da ti se ne da igrati za svoju domovinu? Mrš, konju jedan, izgubio si mene kao fana“, napisala mu je jedna osoba.

“Hahahha, ti si jedno smeće, igraš u NBA po utakmici maximalno 10 minuta i kažeš da si umoran i da ti se ne da. Nećeš da igraš za našu domovinu, sram te bilo“, još je jedna poruka koju je Hezonja objavio.

Dvadesetpetogodišnji Hezonja je bio član reprezentacije na Olimpijskim igrama u Riju 2016., ali nakon toga ga se udaljio od nacionalnog dresa.

Povratak na Net.hr