NBA / Lillard i McCollum pokvarili Jamesov debi za Lakerse, Šariću prva pobjeda

Image
Foto: AP images

Miami Heat pobijedio je na gostovanju u Washingtonu 113:112

19.10.2018.
8:46
AP images
VOYO logo

Treći dan onog što bi trebala biti duga i sadržajna NBA sezona prošao je u znaku LeBrona Jamesa

"Kralj" je debitirao na gostovanju u Portlandu kod Trail Blazersa, "natrpao" im 26 poena uz 12 skokova, no nije to bilo njegovim Lakersima dovoljno da otvore sezonu pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitalo se nešto i Blazerse. Sjajni bekovski tandem Lillard-McCollum kombinirano je "utočio" Lakersima 49 poena te donio Portlandu pobjedu od 128:119.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Šarić i njegova Philadelphia upisali su prvu ovosezonsku pobjedu. Stradali su na gostovanju u "Gradu bratske ljubavi" slabašni Chicago Bullsi 127:108. Za domaćine je dominirao Ben SImmons koji je upisao triple-double (13 poena, 13 skokova i 11 asistencija), a pridružio mu se Embiid s 30 poena i 12 skokova. Dario Šarić utakmicu je završio s 13 poena, deset skokova i tri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami Heat pobijedio je na gostovanju u Washingtonu 113:112. Junak Miamija bio je Kelly Olynyk koji je malo prije zvuka sirene uhvatio promašaj Dwaynea Wadea i zabio pobjednički koš. Kod pobjedničke momčadi najbolji je bio Josh Richardson s 28 poena, a kod Washingtona je John Wall upisao 26 poena i devet asistencija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo