LEGENDARNI SRPSKI TRENER IMA LUDU TEORIJU ZAVJERE O KORONI: / 'Kakvi šišmiši, kakva tržnica... Evo tko je stvorio virus'

Image
Foto: Profimedia

Maljković tvrdi da virus nije došao od šišmiša niti se proširio na tržnici u Wuhanu

27.12.2020.
16:13
Profimedia
VOYO logo

Slavni srpski košarkaški stručnjak, a danas predsjednik Olimpijskog odbora Srbije, Božo Maljković, dao je intervju za Večernje novosti u njemu je komentirao pandemiju koronavirusa te je iznio svoju teoriju zavjere.

Maljković tvrdi da virus nije došao od šišmiša niti se proširio na tržnici u Wuhanu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da je virus stvoren potajno, da su ga napravili trojica ili četvorica pokvarenih ljudi, zli genijalci s velikim kapitalom iza leđa i s namjerom da sruše čovječanstvo. Kakva tržnica, kakvi šišmiši... Prije nekoliko mjeseci sam rekao da će se cjepivo pojaviti odmah poslije američkih izbora i pogodio sam. Pričao sam nedavno s prijateljem Zoranom Jankovićem, gradonačelnikom Ljubljane, pa s nekim ljudima u Slovačkoj. Tamo je broj oboljelih bio minimalan. Nije prošlo sedam dana od tih naših razgovora, sve se promijenilo nagore. Sad ćemo vidjeti hoće li cjepivo biti djelotvorno i protiv mutiranog virusa. Uvjeren sam da oko ovoga postoji neka velika zabava i da na njoj plešu, kao što rekoh, vrlo pokvareni ljudi", rekao je Maljković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo