vraća se / Košarkašice dobile novog-starog izbornika koji je potpisao jedan od najvećih uspjeha

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U prvom mandatu izbornik je bio šest godina

6.4.2019.
13:49
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Na prijedlog Stručnog savjeta za žensku košarku Upravni odbor HKS-a imenovao je Stipu Bralića za novog izbornika ženske seniorske reprezentacije.

Zapravo, za novog-starog jer Bralić je već bio na ovoj dužnosti, a sada se ponovno vratio zamijenivši Anđu Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da ćemo napraviti dobar posao i da ćemo tu žensku košarku dovesti na poziciju da budemo blizu ili pri vrhu zajedno s najboljim reprezentacijama u Europi", poželio je aktualni trener Šibenika koji je odveo reprezentaciju na povijesne Olimpijske igre u Londonu 2012. godine.

Međutim, sada je nema ni na Europskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odradit ćemo pripreme u sklopu kojih bi trebali odigrati osam prijateljskih utakmica da provjerimo kandidatkinje za ono što je najvažnije, a to su kvalifikacijske utakmice u studenom. Protivnike još ne znamo jer će izvlačenje biti u tijeku Europskog prvenstva, no vrlo je bitno da provjerimo kandidatkinje za reprezentaciju, da vidimo kako će se snaći u malo drugačijem načinu igre koji ja preferiram. Ipak je od moje zadnje akcije prošlo šest godina, većina igračica koje su onda igrale su ili prestale igrati ili su na zalasku karijere i dosta je mladih cura koje preuzimaju vodeće uloge."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo