KONTROVERZAN KRAJ OGLEDA U CHICAGU: / Bullsi svladali Celticse odlukom suca koja nije svima bila jednako jasna

Image
Foto: Screenshot
17.2.2017.
8:37
Screenshot
VOYO logo

Uzbudljivije je bilo u Chicagu gdje su domaći Bullsi slobodnim bacanjima Jimmyja Butlera 0,9 sekundi prije kraja ogleda došli do 104-103 pobjede protiv drugoplasirane momčadi Istočne konferencije Boston Celticsa (omjer 37-20). Šut Ala Horforda koji je mogao donijeti pobjedu Celticsima bio je neprecizan.

Prekršaj koji (ni)je bio

Najistaknutiji predstavnici obiju momčadi, Butler i Isaiah Thomas ogled su završili identičnim učinkom od 29 poena i sedam asistencija i drugačijim pogledom na prekršaj iz kojeg je Butler donio pobjedu sedmoplasiranoj momčadi Istoka (omjer 28-29).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam udarac u lakat. Ljudi će reći da nije bilo prekršaja, ali jest. Sudačka odluka bila je ispravna", kazao je Butler, a Thomas ovako vidio situaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Užasno je kad te ovako nešto košta utakmice koju si trebao pobijediti. Odluka je bila pogrešna."

Inače, bila je ovo 41. uzastopna utakmica u kojoj je Thomas ubacio 20 ili više poena, a taj niz predstavlja i rekord kluba. U sezoni 1971/72 John Havlicek se zaustavio na 40 vezanih susreta s takvim napadačkim učinkom za Boston Celticse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wizardsi u sjajnoj formi

Washington Wizardsi su slavili kod Indiana Pacersa 111-98 što im je četvrta uzastopna pobjeda kojom su dokazali dobru formu od početka godine otkad su upisali 18 pobjeda i tek pet poraza. Ukupnim omjerom 34-21 drže treće mjesto Istoka. U posljednja 22 dvoboja niti jednom nisu ubacili ispod sto poena u mrežu suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petorka Wizardsa ubacila je samo poen manje od kompletne momčadi Pacersa, a najviše Otto Porter (25, osam skokova), Markieff Morris (21, sedam skokova) i John Wall (20, dvanaest asistencija). U redovima Pacersa po 17 koševa ubacili su Myles Turner (devet skokova) i Paul George (sedam skokova).

NBA liga, rezultati:

Indiana Pacers - Washington Wizards 98-111

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chicago Bulls - Boston Celtics 104-103

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo