KAPA DO PODA, MAJSTORE: / NBA zvijezda ispunila obećanje dano Biserki Petrović

Image
Foto: AFP

Najkorisniji NBA igrač u nedavno završenoj sezoni 2014/15 Stephen Curry, napravio je veliku gestu s kojom je pokazao kako je veliki čovjek.

24.6.2015.
19:14
AFP
VOYO logo

Osvajač naslova s Golden State Warriorsima je prije početka finalne serije protiv Cleveland Cavaliersa obećao Biserki Petrović, majci pokojnog košarkaškog genija Dražena Petrovića, da će poslati svoj dres iz finala za Draženov muzej. Što je obećao, to je i ostvario. Curry je poslao dres i pokazao kolika je ljudska veličina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Biserka i Stephen se poznaju još od 1992. godine, kada je tada četverogodišnji Steph gledao natjecanje u tricama na 42. All Star vikendu u Orlandu na kojem je sudjelovao njegov otac Dell Curry zajedno s našim Draženom.

Biserka čuvala malenog Stepha

Tada je maleni Steph u krilu svoga oca gledao kako Dražen to radi i sve je zapamtio, a Biserka ga je čuvala da ne uleti na teren dok njegov tata, inače jedan od najboljih šutera lige u to vrijeme, odrađuje posao. Inače, na spomenutom All Star natjecanju u tricama nisu pobijedili ni Curry, ni Petrović već treću godinu zaredom Craig Hodges iz Chicago Bullsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapa do poda, majstore!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo