Joke Vranković teško uvrijedio Petrovića!

'U dvadeset najvažnijih sekundi njegove trenerske karijere, Aco je rekao da ga boli grlo, da on to ne može i da njegov pomoćnik Jasmin Repeša nacrta što ćemo igrati.

26.5.2011.
16:33
VOYO logo

Na izvanrednoj konferenciji za novinare koju je sazvao Cibonin trener Joke Vranković demantirao je izjave Cedevitina trenera Ace Petrovića. Kaže da nikad nije rekao da su Cedevitini igrači kukavice i luzeri.

"Ako sam pozvao " u hrvatsku reprezentaciju, to zacijelo znači da ne prebrojavam krvna zrnca, ni boju kože. Osim toga, neke od Cedevitinih igrača poput Princa i Vukušića doveo sam u Cibonu, neke druge stavljao sam na popis reprezentativaca što znači da ne mislim da su kukavice jer takve ne bi ni izabirao", naglasio je Joke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi Petrovića što više zaboljelo prisjetio se jednog trenutka iz svoje igračke karijere, europskog prvenstva u Turskoj 2001. kada je Aco Vrankoviću bio izbornik.

"U dvadeset najvažnijih sekundi njegove trenerske karijere, a bilo je to u četvrtfinalnoj utakmici s Turcima, u zadnjih 20 sekundi utakmice Aco je rekao da ga boli grlo, da on to ne može i da njegov pomoćnik Jasmin Repeša nacrta što ćemo igrati. Tu dolazimo do priče tko je genijalac, a tko blefer", optužio je Joke Acu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, na koncu je rekao da uvijek može, pa tako i sada, s Acom popiti kavu. Ipak, nama se čini da će se to teško dogoditi nakon ovakvih izjava.

Nakon 92:80 pobjede protiv Cibone i plasmana Cedevite u finale Prvenstva Hrvatske, Aco Petrović je dočekao svoj trenutak da se obračuna s onima koji su ga boli dok je šutio, nesiguran u mogućnosti svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkako je stigao Joke, ovo je naša peta međusobna utakmica i četvrta pobjeda Cedevite. Joke je osjetio krv i koristio to za psihološki pritisak, no to je prihvatljivo do određene granice. Ako netko momčad koja je ozbiljno zastupala našu košarku u Europi nazove kukavicama i luzerima, to nije korektno. Nije u redu ni prebrojavati krvna zrnca mojoj momčadi, a i Joke je u svom prvom mandatu imao nekoliko Amerikanaca. Ako se zna da sam ja osobno nagovorio Drapera da igra za Hrvatsku, onda je licemjerno govoriti o tome da on nema Amerikance".

Obračunao se Aco i s Ciboninim vodstvom zbog Draperove radne dozvole. Ta problematika, gle vraga, iskrsnula je baš na dan majstorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta anonimna prijava potekla je iz redova našeg večerašnjeg suparnika. Nadam se da Drapera neće uhititi", bio je sarkastičan Petrović.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105190182006 arti-201105220051006

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo