IZNENAĐENJE IZ AMERIKE: / Ovo su igrači s kojima će Hrvatska napasti europski tron

Image
Foto: AFP

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Velimir Perasović objavio je širi popis od 24 igrača koji konkuriraju za nastup na ovogodišnjem Europskom prvenstvu koje će se održati od 5. do 20.

18.6.2015.
13:56
AFP
VOYO logo

Hrvatsku bi na Eurobasketu trebao predvoditi dvojac iz NBA lige, Bojan Bogdanović i Damjan Rudež, zatim jedan od najboljih igrača Eurolige posljednjih godina Ante Tomić, pa najveći hrvatski talenti Dario Šarić i Mario Hezonja, a od naturaliziranih igrača je na popisu Oliver Lafayette koji je igrao i lani na Svjetskom prvenstvu.

Finalist NCAA lige

Među iznenađenja spada poziv Duji Dukanu koji dosad nije bio u krugu A reprezentacije. Radi se o 23-godišnjem Splićaninu koji je ove sezone igrao finale američke sveučilišne lige (NCAA) u dresu Wisconsina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će, podsjetimo, prvi krug igrati u Zagrebu, a s našom su reprezentacijom u skupini C Slovenija, Grčka, Makedonija, Nizozemska i Gruzija. Perasović će s pripremama krenuti 10. srpnja, a dio igrača će se priključiti 1. kolovoza.

ŠIRI POPIS IGRAČA ZA EUROBASKET:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toni Katić, Oliver Lafayette, Rok Stipčević, Roko Ukić, Luka Babić, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Fran Pilepić, Ivan Ramljak, Marko Ramljak, Damjan Rudež, Krunoslav Simon, Ivan Siriščević, Marko Arapović, Stanko Barać, Miro Bilan, Duje Dukan, Hrvoje Perić, Leon Radošević, Josip Sobin, Dario Šarić, Ante Tomić, Tomislav Zubčić i Luka Žorić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo