HRVATSKI VELIKANI / Rakitić i Kukoč ušli u veliku raspravu, jednog igrača su proglasili 'nogometnim Jordanom'

Image
Foto: NBA Europe/YouTube
Image
Foto: NBA Europe/YouTube

Rakitić će biti član žirija koji bitra najbolje europske petorke u NBA-u

1.12.2021.
16:21
NBA Europe/YouTube
VOYO logo

Proslavljeni hrvatski nogometaš i bivši reprezentativac Ivan Rakitić veliki je zaljubljenik u košarku i ove godine je član žirija koji bira najbolje europske petorke košarkaša koji su igrali u NBA ligi.

Image
NJEGOVA ISTINA /

Pippen iznenadio pričom o incidentu s Kukočem: 'Dopustio sam sebi da vjerujem u to čak 30 godina'

Rakitić je povodom toga napravio mini intervju s našim legendarnim košarkašem Tonijem Kukočem koji će se zasigurno naći u tom izboru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je pokazivao da je impresioniran što razgovara s Kukočem, koji je bio član slavne momčadi Chicago Bullsa s Michaelom Jordanom.

Rakitić i Kukoč su usporedili momčad Barcelone za koju je Ivan igrao i Tonijeve Bullse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda bi se ona momčad s kojom sam igrao u Barceloni mogla usporediti s tvojim Chicagom", komentirao je Rakitić, na što je Kukoč rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slažem se. Kada me ljudi pitaju kakva je bila momčad Bullsa, a nisu toliko dobri u poznavanju košarke, uvijek je usporedim s Barcelonom. To su ekipe u kojima su svi žrtvovali individualne želje u korist momčadi. Kada imate povjerenje u svoje suigrače, onda je lakše postići sve ciljeve koji nisu toliko dostupni svim igračima i ekipama."

Nogometni Jordan

Rakitić je odmah nakon toga usporedio ponajboljeg nogometaša i košarkaša svih vremena, Lionela Messija i Jordana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nama u nogometu Lionel Messi je Michael Jordan, a siguran sam da obojica znaju da bez momčadi koje su iza njih ne bi ostvarili sve ono što su napravili u karijeri", rekao je 'Raketa', na što je Kukoč odgovorio:

"Jordan i Scottie Pippen dobro znaju što su im suigrači donijeli i koliko je svaki igrač važan u uspjehu momčadi. Neće svatko igrati 35-40 minuta, ali u onih 5-10 minuta će donijeti nešto posebno, nešto što je bilo potrebno momčadi da bi pobijedili u utakmicama. Slažem se da je Messi nogometni Jordan, ali svi znaju da su nogomet i košarka momčadski sportovi i da je potrebno da svi, suigrači i treneri, trebaju biti na istoj liniji kako bi se ostvario uspjeh. Imao sam sreću da sam bio dio nečega poput toga", istaknuo je Kukoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo