Tko će na Warriorse / Irving i James doveli Cavse na 3-1: još jedna pobjeda do finala nad finalima

Image
Foto: AP Images

U drugom dijelu pete utakmcie Clevelanda i Bostona razigrali su se Kyrie Irving i LeBron James, od tog je trenutka ukupno postigavši 60 poena, deset više nego cijela momčad Bostona

24.5.2017.
7:53
AP Images
VOYO logo

Košarkaši Clevelanda svladali su pred svojim navijačima Boston sa 112-99 u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige, čime su došli do vodstva 3-1 u seriji i nadomak velikom finalu, u kojem već čekaju Golden State Warriorsi, prvaci Zapadne konferencije.

Nakon što su neočekivano došli do pobjede u trećoj utakmici, odigranoj također u Clevelandu, igrači Bostona još su jednom pružili snažan otpor aktualnim prvacima. Celticsi su nakon prve četvrtine imali deset koševa prednosti, a polovicom druge dionice došli su i do 16 koševa razlike (49-33). No, u nastavku su se razigrali Kyrie Irving i LeBron James. Od tog je trenutka taj dvojac uspio ubaciti 60 poena, deset više nego cijela momčad Bostona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irving je sa 42 koša došao do osobnog rekorda u doigravanju, a James je utakmicu završio sa 34 koša, šest asistencija i pet skokova. Kevin Love je ubacio 17 koševa, uz čak 17 skokova i pet asistencija.

Avery Bradley je postigao 19 koševa za gostujuću momčad, Jae Crowder 18, Al Horford 16, a Kelly Olynyk 15 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peta utakmica serije bit će odigrana u Bostonu u noći sa četvrtka na petak (2.30 sati ujutro).

Rezultati NBA doigravanja, 23.5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FINALE ISTOČNE KONFERENCIJE

Cleveland - Boston 112-99

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Cleveland vodi u seriji sa 3-1)

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo