INDIANA PACERSI U STRAHU ZBOG BABE POKAZUJU KOLIKO IM JE VAŽAN: / 'On bi rekao da je dobro čak i da mu je noga slomljena'

Image
Foto: AFP

Iza Bogdanovića je najbolja NBA sezona, pred njim nova dokazivanja

28.9.2018.
10:23
AFP
VOYO logo

Navodeći probleme s kojima se mnoge NBA momčadi pred početak sezone susreću, Indy Star koncentriran na situaciju lokalnih Indiana Pacersa, potom bliže i na Bojana Bogdanovića, donosi priču o pripremama kluba za početak nove sezone.

"Osjećam mali umor, ali sam spreman na sve što se od mene traži. Spreman sam za trening, toliko umoran nisam. Meni je svako ljeto jednako, provedem ga gotovo cijelog u treningu sa reprezentacijom. To je ono što volim, to je ono na što sam ponosan", utišava hrvatski košarkaški reprezentativac upaljene alarme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora biti odmoran

Ono što brine franšizu i glavne ljude u njoj jest činjenica da Bogdanović u klub stiže kasno i, zbog ozljeda nogu, ne savršeno spreman. Također, pred njim je borba za minute i poene o kojima će mu ovisiti daljnja NBA karijera što znači da mora pružiti svoj maksimum. A za to treba biti odmoran i pripravan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upućen je autor teksta u Bogdanovićeve probleme tijekom kvalifikacijskog prozora za odlazak na SP pa tako što ga (je) muči(lo) u utakmicama protiv Poljske i Litve.

"Mislio sam da sam slomio koljeno. Kad sam sjeo na klupu osjetio sam bol u gležnju, a sad je problematičan list noge", priznaje Bogdanović čiji klupski trener Nate McMillan kazuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odradio je oba jučerašnja treninga, dobro se osjećao iako je puno igrao."

'Moramo paziti na njega'

Hvali ga i predsjednik kluba Kevin Pritchard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On bi rekao da je dobro čak i da mu je noga slomljena. Moramo paziti na njega jer je ljeto proveo prilično radno, a to radi svake godine. Pod pritiskom je da igra dobro, trebamo biti oprezni s njim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović u novu NBA sezonu kreće s dosad najboljom iza sebe. Isporučivao je po večeri kroz 80 odigranih utakmica prosjeke od 14,3 poena zu 47,4 posto preciznosti od čega 40,2 posto za tricu. Ponajbolja utakmica prošle sezone bila mu je ona kad je LeBronu Jamesu i Cleveland Cavaliersima ubacio 30 koševa uz 7-9 iza crte za tricu poena. Seriju su Pacersi izgubili u sedam utakmica.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo