IMA LI KRALJ JOŠ KOJEG ASA U RUKAVU? / Kladionice LeBronovim Lakersima predviđaju naslov prvaka dogodine

Image

Drugi favoriti za njih su Milwaukee Bucksi, treći iznenađujuće Los Angeles Clippersi, a slijede ih aktualni prvaci Raptorsi pa Houston Rocketsi i Golden State Warriorsi

14.6.2019.
23:49
VOYO logo

Nije se još ni popio pobjednički šampanjac novih NBA prvaka Toronto Raptorsa, a već su neki bacili pogled u nadolazeću NBA sezonu. Bilo je to čudno finale u kojem nakon dugo vremena nije bilo LeBrona Jamesa, za kojeg mnogi smatraju da je još uvijek najbolji košarkaš na svijetu. Neki od tih mnogih su djelatnici Ceasarsa, jedne od najvećih kockarnica u Sjedinjenim Državama koji su upravo LeBronovim Los Angeles Lakersima dali najveće šanse za osvajanje NBA prstena sljedeće sezone.

Image
OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE ZA HEROJA WARRIORSA: /

Sudbina Klaya Thompsona nakon ovoga vrlo je neizvjesna

Image
OBISTINILE SE CRNE SLUTNJE ZA HEROJA WARRIORSA: /

Sudbina Klaya Thompsona nakon ovoga vrlo je neizvjesna

Drugi favoriti za njih su Milwaukee Bucksi, treći iznenađujuće Los Angeles Clippersi, a slijede ih aktualni prvaci Raptorsi pa Houston Rocketsi i Golden State Warriorsi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ceasars očito zna nešto što mi ostali smrtnici ne znamo jer su Los Angeles Lakersi ovu sezonu odigrali ispod svih očekivanja. Njihov GM i legenda bez premca Magic Johnson momčad je posložio tako da LeBron nije imao pravu pomoć, kronično su im nedostajali šuteri koji bi otvarali reket za vjerojatno najboljeg finišera na obruču u ligi. U sezoni za zaborav nije baš ni zdravlje mazilo Jamesa koji je u međuvremenu propustio doigravanje, ali je i postao zvijezda nastavka kultnog Space Jama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko ide u Hollywood?

No osim Zekoslava Mrkve i patka Dode morat će mu Lakersi osigurati suigrače s kojima će moći napraviti dar-mar na Zapadu. Hollywood, pogotovo njegov ljubičasto-zlatni dio atraktivna je destinacija za sve slobodne igrače, a mnoga su se imena spominjala kao pojačanja koja će LeBronu donijeti toliko željenu pomoć.

Paul George već je bio u raznim kombinacijama s Lakersima, spominje se i dolazak NBA prvaka i MVP-a finala Kawhija Leonarda, ali nekako naizgledniji djeluje transfer Anthonyja Davisa koji bi u New Orleansu mogao biti u opasnosti da postane "sporedni glumac" dolaskom prvog picka drafta i buduće NBA zvijezde Ziona Williamsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo