NEKAD VELESILA: / Čak četvorica hrvatskih velikana u konkurenciji za najboljeg europskog košarkaša u povijesti!

Image
Foto: screenshot

Pau Gasol oduševio je sve svojom igrom na nedavno završenom Eurobasketu na kojemu je Španjolska osvojila zlatnu medalju.

24.9.2015.
22:23
screenshot
VOYO logo

Zato i ne čudi što ga je izbornik Sergio Scariolo prozvao najboljim europskim košarkašem svih vremena, što je otvorilo brojne rasprave tko je uistinu najbolji u povijesti.

Aktivni još Nowitzki, Parker i Gasol

Gasol je bio i svjetski prvak sa Španjolcima, ima i dva olimpijska srebra, a dva puta je bio i prvak NBA lige s LA Lakersima. Sve to dovoljno je da uđe u konkurenciju najboljih europskih košarkaša u povijesti, o čemu možete glasovati na stranici portala Eurohoops.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izboru je 15 košarkaša, a zanimljivo je da Hrvatska ima najviše predstavnika u konkurenciji, čak četvoricu. Tu su Krešimir Ćosić, Dražen Petrović, Toni Kukoč i Dino Rađa.

Od 15 igrača, trojica su aktivnih i vrlo uspješnih u NBA ligi, Nijemac Dirk Nowitzki, Španjolac Pau Gasol i Francuz Tony Parker. Sva trojica imaju i NBA prsten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izbor za najboljeg ušli su: Krešimir Ćosić, Dražen Petrović, Toni Kukoč, Dino Rađa (Hrvatska), Dino Meneghin (Italija), Pau Gasol i Juan Antonio San Epifanio (Španjolska), Arvydas Sabonis i Šarunas Marčulionis (Litva), Vlade Divac i Dejan Bodiroga (Srbija), Sergej Bjelov (Rusija), Dirk Nowitzki (Njemačka), Tony Parker (Francuska), Nikos Galis (Grčka).

Ovdje možete glasati za najboljeg europskog košarkaša svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo