HRVATSKI KOŠARKAŠI PRIPREMAJU SE ZA TURNIR ZA OLIMPIJSKE IGRE: / Reprezentaciji se priključio novi igrač, stigla i neka dobro poznata imena

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Kad ovo završimo počet ćemo s pripremama za splitski turnir, razgovarati sa svim igračima kako bismo spremni dočekali ljetnu akciju'

18.2.2020.
14:03
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Drugi dan treninga reprezentacije, sastav je kompletan – zapravo i kompletniji od najavljenog. Naime, treninzima se priključio igrač Zadra Dominik Mavra, MVP po izboru sportskih novinara nedavno odigrane završnice Kupa “Krešimir Ćosić”. Dominik je već stigao u reprezentaciju i napravio prvi trening, stoji na stranici Hrvatskog košarkaškog saveza.

Image
SPLIT ĆE GORJETI: /

Predstavljen olimpijski košarkaši turnir; 'To je u 2020. godini najvažnija manifestacija u hrvatskom sportu'

Image
SPLIT ĆE GORJETI: /

Predstavljen olimpijski košarkaši turnir; 'To je u 2020. godini najvažnija manifestacija u hrvatskom sportu'

Filip Krušlin, igrač Cedevite Olimpija, se ozlijedio na utakmici finala slovenskog kupa, no kako pretrage pokazuju da se radi o istegnuću kolateralnih ligamenata, na Filipa se još itekako računa. Sljedeća dva dana radit će po prilagođenom programu, a potom će se ponovno procijeniti stanje ligamenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekuju punu dvoranu

Na današnjem jutarnjem treningu predano su radili i Roko-Leni Ukić, reprezentativac sa zasigurno najviše utakmica u nogama i Željko Šakić, čiji je Lietkabelis završio treći u litavskom kupu. Stigao je i Roko Rogić čiji je Nymburk osvojio češki kup, a još jučer se treninzima priključio Darko Planinić čija Cluj Napoca je osvojila rumunjski kup.

‘’Nadam se da ćemo u petak pred domaćom publikom pokazati jednu dobru igru i pobijediti. Očekujemo da će dvorana Dražena Petrovića biti ispunjena do posljednjeg mjesta te da ćemo zajedno s našim navijačima stvarati jednu pozitivnu atmosferu i pred ovu zadnju kvalifikacijsku utakmicu u ovom krugu u Nizozemskoj i pred olimpijski turnir koji će se održati u Splitu u lipnju. Kad ovo završimo počet ćemo s pripremama za splitski turnir, razgovarati sa svim igračima kako bismo spremni dočekali ljetnu akciju“, istaknuo je izbornik Hrvatske košarkaške reprezentacije Veljko Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo